Na Career Speed Datingu u 8 sati...

Career Speed Dating, jedinstveni spoj speed datea i selekcijskog intervjua, održan je 12. prosinca na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Ove je godine oko 300 studenata fakulteta STEM područja dočekalo 48 atraktivnih imena iz 12 IT industrija. Tako je poduzećima četvrti put omogućen direktan pristup odličnim kandidatima i potencijalnim budućim kolegama, a studentima dana prilika za prvi susret sa selekcijskim procesom uz mogućnost dobivanja ponude za posao ili praksu.

Više informacija pročitajte u nastavku obavijesti.

Pod budnim okom organizatora, Centra Karijera FER-a i studentske udruge eSTUDENT, studenti i poduzeća su unutar 8 sati uspjeli obaviti 288 intervjua odnosno 13284 minute razgovora.

Po prvi puta ove godine na Career Speed Datingu sudjelovalo je i poduzeće Exordium Games kao predstavnici gaming industrije i njihov direktor i osnivač, Andrej Kovačević: Stalno smo u potrazi za kvalitetnim, talentiranim i motiviranim kadrom, a ovo je odlična lokacija na kojoj možemo potražiti nove kolege. Zadovoljni smo s eventom, organizacija je sjajna, a studenti otvoreni i komunikativni.

Svoje zadovoljstvo projektom izrazio je i student Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Marko Marinac: Prošle godine mi je prijateljica rekla za Career Speed Dating, tako da sam se već tada zainteresirao i odlučio prijaviti se na događaj. Poduzeća s kojima sam razgovarao bila su dobra, mogu se zamisliti da tamo radim i zadovoljan sam događajem”.

Više sličnih projekata možete pratiti na web stranicama Centra Karijera FER-a ili eSTUDENT udruge.

Autor: Nikolina Relić
Popis obavijesti