Career Speed Dating, jedinstveni spoj poslodavaca i studenata kojeg zajednički organiziraju Centar karijera FER i studentska udruga eSTUDENT, održat će se 12. prosinca 2019. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Cilj projekta je ponuditi poduzećima pristup izvrsnim studentima, a studentima dati priliku okušati se u razgovoru za posao koji traje samo 8 minuta i odvija se u poznatom fakultetskom okruženju.

Više informacija pročitajte u nastavku obavijesti.

Poznata su poduzeća sudionici Career Speed Datinga

Na ovogodišnjem Career Speed Datingu studentima će se imati priliku predstaviti 48 poduzeća podijeljenih u 8 skupina po 6 poduzeća. Zbog velikog interesa poduzeća za sudjelovanjem na događaju gdje u jednom danu imaju priliku razgovarati s preko 30 odličnih studenata, ove godine je broj skupina povećan sa sedam na osam skupina. Tako će studenti moći razgovarati sa šest poduzeća više u odnosu na prošlu godinu što povećava mogućnost onog pravog dejta koji vodi do ponude za posao ili praksu.

Skupine poduzeća sastavljene su s obzirom na profile kandidata koja poduzeća traže, trenutno otvorena radna mjesta te na industriju iz koje poduzeće dolazi. Studenti će moći odabrati skupinu s kojom žele razgovarati s obzirom na fakultet s kojeg dolaze i smjer studija te s obzirom na interese za razvoj daljnje karijere u određenoj industriji, kod određenog poslodavca i/ili na specifičnom radnom mjestu.

Priliku za brzi spoj ove godine studenti će imati sa:

Skupinom A:

Skupinom B:

Skupinom C:

Skupinom D:

Skupinom E:

Skupinom F:

Skupinom G:

Skupinom H:

Studenti, prijavite se i provjerite ima li kemije među vama

Možda će biti posao na prvi pogled, a možda će se savršeni spoj poslodavca i studenta dogoditi tek nakon nekoliko pokušaja. U svakom slučaju, propustiti ovu priliku bila bi prava šteta. Prijave za studente krenut će 11. studenog 2019., a za više informacija o samom događaju, kao i o početku prijava pratite internetsku i Facebook stranicu Career Speed Datinga.

Autor: Nikolina Relić
Popis obavijesti