Na 27. veslačkom susretu osmeraca FSB-a koji se održao u subotu, 12. listopada 2019. u jakoj konkurenciji 8+ Alumni na 500 m uz ekipu FER-a nastupili su i osmerac Sveučilišta u Mariboru i osmerac Fakulteta strojarstva i brodogradnje. Posada Alumni FER-a pokazala se i ove godine kao najbrža i osvojila prvo mjesto. FER Alumni osmerac nastupio je u sastavu: Goran Polonji, Igor Velimirović, Goran Mihovilović, Miroslav Erceg, Mario Vukić, Mladen Lužaić, Boris Cetinić, Kerim Mujkić i kormilarka Staša Rosić Vrbetić.

U utrci 8+ M na 500 m FER-ovi su veslači osvojili 2. mjesto u sastavu: Ivan Grancarić, Maroje Andrić, Luka Pap, Luka Mandić, Filip Kendeš, Fabio Ipsa, Jakov Bjelić, Stipe Vujević i korm. Marko Cepetić.

U utrci 8+ M studenti na 2000 m (Luka Pap, Luka Mandić, Filip Kendeš, Fabio Ipsa, Jakov Bjelić, Marko Andrijašević, Nikola Vugdelija, Ivan Puljić, korm. Marko Cepetić) kao i u utrci 8+ Novaci na 500 m (Dorian Ljubenko, Ivan Grancarić, Stipe Vujević, Marin Njirić, Maroje Andrić, Ivo Kutleša, Marko Andrijašević, Nikola Vugdelija, korm. Marko Cepetić), FER-ovci su osvojili treća mjesta.

Također, 19. 10. FER-ovci su nastupili na internacionalnoj Semper Primus regati u Dubrovniku u posadi: Karlo Sambolec, Luka Mandić, Ivan Puljić, Maroje Andrić, Andrej Kovar, Dorian Ljubenko, Mihovil Ćaćić, Ivo Kutleša i na kormilu Lea Rački.

Nekoliko slika s natjecanja pogledajte u opširnijem sadržaju obavijesti.

 

 

Semper Primus

Autor: webmaster
Popis obavijesti