Poziv na skup: 4th Int'l...

Istraživačka jedinica za znanost o podatcima Centra izvrsnosti za znanost o podatcima i napredne kooperativne sustave, u okviru projekta "DATACROSS – Napredne metode i tehnologije u znanosti o podatcima i kooperativnim sustavima", poziva sve zainteresirane na sudjelovanje na skupu

    4th Int'l Workshop on Data Science (IWDS 2019)

koji će biti održan 15. listopada 2019. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu u 9.00 sati.

Program je dostupan ovdje.
Registracija za skup je besplatna, ali obvezna, stoga molimo sve zainteresirane da potvrde svoje sudjelovanje do 11. listopada 2019. Registrirati se možete ovdje.

Više informacija dostupno je u opširnijem sadržaju obavijesti.

Godišnji skup je mjesto okupljanja svih koje zanima teorija i primjena znanosti o podatcima, a održava se s ciljem unapređenja suradnje i razmjene novih ideja istraživača koji djeluju u različitim potpodručjima znanosti o podatcima te jačanja interakcije i umrežavanja stručnjaka iz akademske zajednice, gospodarstva, javnoga i državnoga sektora.

Na skupu će istraživači, ujedno i članovi Znanstvenog centra izvrsnosti i projekta DATACROSS, predstaviti najnovija istraživanja u području znanosti o podatcima, a plenarno predavanje održat će istaknuti znanstvenik prof. Niranjan Nagarajan s Genomskog instituta i Nacionalnog sveučilišta u Singapuru.

 

Autor: Ana Golub
4th Int'l Workshop on Data Science (IWDS 2019)
15. listopada 2019. 08:30  -  16. listopada 2019. 12:00
Popis obavijesti