Moja najdraža matematika 1 - udžbenik...

Moja najdraža matematika 1 udžbenik je za matematiku u 1. razredu osnovne škole napravljen za učenike s teškoćama u razvoju. Na udžbeniku su radili profesor Boško Jagodić i mr. sc. Ivan Mrkonjić te nastavnica Đurđica Tomić Peruško, djelatnica Studentske službe FER-a, pri čemu je najveći dio prilagodbe udžbenika kao i veći dio digitalnih materijala koji prate udžbenik napravila upravo ona.

Više informacija o udžbeniku možete pročitati u nastavku obavijesti.

Udžbenik Moja najdraža matematika 1 nudi digitalne materijale za svaki nastavni sat te trećinu materijala udžbenika čine upravo digitalni obrazovni sadržaji. Prvi put napisan je udžbenik koji je izgledom gotovo identičan standardnom udžbeniku, ali sadržajem potpuno prilagođen učenicima koji imaju teškoće u svladavanju gradiva. Cilj autora bila je inkluzija učenika s teškoćama u razvoju te želja da se ne osjećaju drugačiji.

Ovaj udžbenik jedini je udžbenik matematike za djecu s teškoćama u razvoju u 1. razredu osnovne škole odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja za upotrebu u idućoj školskoj godini.

Autor: Tomislav Matleković
Popis obavijesti