Poziv na predavanje - Academic...

Pozivamo sve studentice i studente na predstavljanje Academic Department licence i predavanje

"Academic Department ArcGIS: Kako putem GIS-a povezati X-icu i električni bicikl?"

koje će održati GDi GIS stručnjak Ivica Skender, mag. ing. geod. et geoinf. u četvrtak, 13. 6. 2019. u 13.15 u Sivoj vijećnici. Pored predstavljanja licenci koje je FER nabavio, kroz zanimljive primjere najavit će se natječaj za "Nagradu GDi - 2019. za studentice diplomskog studija" koji će krenuti u srpnju 2019.

Predvidivo trajanje predavanje je 45 minuta (+ diskusija).

Više informacija o predavanju i predavaču pogledajte u opširnijem sadržaju vijesti.

Sažetak predavanja: GIS je postao mainstream tehnologija u današnjem društvu. Danas se, svjesno ili nesvjesno, koristi lokacijska informacija u mnogim primjenama IT-a. U pozadini stoji geoinformacijska infrastruktura koji pogoni GIS tehnologija. Unutar ovog predavanja predstaviti ćemo ArcGIS platformu za GIS kroz zanimljive demonstracijske primjere.

Biografija Ivice Skendera: Magistar inženjer geodezije i geoinformatike s preko 25 godina iskustva u brojnim implementacijama geoinformacijske tehnologije te na uspostavi rješenja za telekomunikacijske operatere u regiji i svijetu. Radi na implementaciji mnogih složenih IT/GIS sustava u domeni infrastrukture prostornih podataka, kao i na tehničkom i poslovnom konzaltingu u zemlji, regiji i svijetu. Među najiskusnijim konzultantima iz područja geoinformatičkih sustava i tehnologija u regiji.

Autor: Ana Sović
Predavanje - Academic Department ArcGIS: Kako putem GIS-a povezati X-icu i električni bicikl?
13. lipnja 2019. 13:15  -  14:15
Popis obavijesti