Četvrti u nizu "Dana doktorata" Fakulteta elektrotehnike i računarstva održat će se 16. travnja 2019. godine.

Program događaja dostupan je putem internetske stranice:
https://www.fer.unizg.hr/studiji/doktorski_studij/dan_doktorata/dan_doktorata_2019.

Program će predstaviti uspješne doktore znanosti potekle s Fakulteta elektrotehnike i računarstva: s jedne strane, nedavno promovirane doktore znanosti, koji su za svoje doktorske disertacije obranjene u ak. god. 2017./2018. bili nagrađeni fakultetskim nagradama; a s druge strane dr. sc. Darka Gojanovića, istaknutog hrvatskog stručnjaka koji je, nakon stjecanja doktorata u području računalne grafike 1982. godine (na tadašnjem ETF-u!), ostvario uspješnu karijeru u području projektiranja procesora u Silicijskoj dolini. Uz njihova izlaganja, održat će se i poster-sekcija, u kojoj će doktorandi predstaviti preliminarne rezultate svojih istraživanja. Najbolji posteri bit će nagrađeni.

Sudjelovanje je otvoreno za sve zainteresirane, uz obveznu prijavu.

Upute za prijavu pogledajte u opširnijem sadržaju obavijesti.

Prijava

Zainteresirane djelatnike, suradnike i studente FER-a, molimo za prijavu putem FER-weba (za pristup stranici, treba biti prijavljen na FER-web).

Za doktorande koji su zaposleni na FER-u, a prijavili su se radi evidencije sudjelovanja na Istraživačkom seminaru, dovoljna je jedna (ta) prijava (molimo da se ne prijavljuju više puta).

Sudionike i goste izvan FER-a molimo za prijavu putem elektroničke pošte na adresu dan.doktorata@fer.hr.

Rok za prijavu je do utorka, 9. travnja 2019. godine.

Autor: Maja Matijašević
Popis obavijesti