Otvorene prijave za poduzeća na...

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva će se 15. i 16. svibnja 2019. godine održati najveći sajam poslova u Hrvatskoj – Job Fair. Na 14. Sajmu po redu, studentima će se predstaviti preko 100 poduzeća.

Prijave za poduzeća otvorene su do 18. veljače, a moguće ih je izvršiti putem internetske stranice Job Faira. Ovim putem pozivamo poduzeća da na vrijeme osiguraju svoje mjesto na najvećem sajmu poslova u Hrvatskoj!

Više informacija pročitajte u opširnijem sadržaju obavijesti.

Na Sajmu će brojna uspješna domaća i inozemna poduzeća zainteresiranim studentima predstaviti svoje projekte, tehnologije i znanja putem predavanja, radionica i kreativno uređenih štandova koji će se protezati kroz prizemlje zgrade Fakulteta. Poslodavci će kroz razgovor sa studentima imati priliku predstaviti trenutnu i buduću ponudu poslova i praksi u vlastitom poduzeću. Značaj četrnaestog izdanja sajma je u tome da se Job Fair ove godine približava svim studentima, ne samo studentima FER-a i srodnih fakulteta već i studentima raznih drugih područja društveno-humanističkog smjera. Budući da i u poslovnom svijetu uvijek ima mjesta za zabavu, posjetitelji će na kraju prvog dana Sajma u opuštenoj atmosferi uz koktele i kviz u KSET-u dobiti dodatnu priliku za razgovor s potencijalnim budućim poslodavcima.

Za više informacija pratite internetsku stranicu Job Faira i službenu Facebook stranicu.

Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Autor: Nikolina Relić
Popis obavijesti