U subotu, 19. siječnja 2019. godine od 8.30 na FER-u u prostorijama SPOCK-a (D-S20) održat će se Radionica Design Thinking @FER.

Ako već dugo maštaš o pokretanju vlastitog startup-a ili prijavi za SPOCK FER-ov studentski startup inkubator ili na jedno od natjecanja eSTUDENT-a (Elektroboj, Smartup, App Start Contest), ali nemaš ideje ili ne znaš koji je najbolji način za razraditi ideju i od kuda uopće krenuti, prijavi se na radionicu Design Thinking koju zajedničkim snagama organiziraju FER, SPOCK, Sense Consulting, Design Thinking i eSTUDENT.

Radionica je otvorena za studente, studentice i mlade koji su završili fakultet u zadnje dvije godine. Prijave su obavezne, a prijaviti se možeš do 16. siječnja 2019. u 23.59 putem obrasca za prijavu.

Design Thinking sve je popularnija metoda za razvoj inovacija i rješavanje izazova kroz 5 koraka: empatiju, definiciju, ideaciju, prototipiziranje i testiranje. Metodologiju Design Thinking koriste poznate svjetske organizacije, brojni startupovi te javni sektor. 

Na radionici možeš steći novi pogled na rješavanje problema i generiranje inovativnih rješenja, dobiti inspiraciju za drugačiji način razmišljanja i primjenu u svakodnevnom poslu, usvojiti metodologiju Design Thinking i konkretne alate za prepoznavanje korisnikovih potreba, generiranje i testiranje ideja u direktnom kontaktu s korisnicima. 

Radionicu će održati iskusni treneri Design Thinkinga iz poduzeća Sense Consulting koji će ti pomoći da tvoja ideja prođe kroz sve navedene faze te da izradiš svoj prvi prototip već na samoj radionici.

Prijavi se, ispuni si jednu novogodišnju odluku, razradi svoju ideju i pokreni vlastiti posao! 

Vidimo se!

Autor: Nikolina Relić
Radionica Design Thinking @FER
19. siječnja 2019. 08:30  -  12:30
Popis obavijesti