Radionica Internet of Things

Internet of Things Workshop besplatna je radionica studentske udruge EESTEC LC Zagreb u suradnji s tvrtkom A1. Kao što i ime kaže, bavi se sve popularnijom tehnologijom Interneta stvari. Primjene ove tehnologije su svuda oko nas, od manjih hobističkih projekata, preko sve popularnijih i zastupljenijih pametnih kuća, pa do ozbiljnih industrijskih rješenja koje uvelike smanjuju troškove u svim segmentima poslovanja.

Radionica će se održati od 7. do 13. siječnja 2019. godine u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Sastojat će se od pet dana teorijskih predavanja, jednog dana za hackaton te jednog dana za prezentiranje rješenja, dodjelu nagrada i svečano zatvaranje. Predavanja i hackaton oslanjaju se na Horizon 2020 SymbIoTe projekt, na kojemu već tri godine rade FER, A1 i još 15-ak drugih partnera širom Europe. Zadaci hackatona bit će orijentirani u smjeru integracije podataka iz raznih IoT platformi.

Na predavanjima ćete naučiti o Internetu stvari, a na hackatonu ćete ta znanja primijeniti u praksi. Na hackaton se možete prijaviti pojedinačno ili timski (pojedinačno prijavljenima bit će dodijeljeni timovi). Pratite objave na našoj Facebook stranici, a za više informacija posjetite službenu web stranicu ili se obratite našem timu na e-mail: iot@eestec-zg.hr.

Autor: Tomislav Fičko
Internet of Things Workshop
7. siječnja 2019. 09:00  -  13. siječnja 2019. 16:00
FER
Popis obavijesti