Druga FERgometrijada potvrdila status...

Ove subote, 15. prosinca 2018. godine u sportskoj dvorani Martinovka održana je druga FERgometrijada - veslačko natjecanje za studentice, studente, diplomirane inženjere i tvrtke, u organizaciji Veslačka sekcija FER-a koja je dokazala da može ponoviti prošlogodišnju užarenu atmosferu!

Veslali su studenti, alumniji, stažisti, inženjeri, doktori i još mnogi - njih čak preko 120 - a među njima je bilo i svjetskih prvaka, hrvatskih veslačkih reprezentativaca, sveučilišnih veslačkih reprezentativaca, ali i onih koji svoju ljubav prema ergometru tek otkrivaju - pa se nadamo da je ovo možda ona iskra koja će u nekima potaknuti plamen i želju za pomicanje vlastitih granica kroz ovaj sport. 

Ferovke i ferovci okupili su se u čak 7 posada - 3 ženske i 4 muške ekipe. Ženske posade zauzele su 4., 7. i 11. mjesto, dok je prva posada FER-a u muškoj kategoriji bila uspješnija i osvojila srebro zlatnog sjaja. Veslali su: 
Dorian Ljubenko, Marin Maletić, Luka Mandić i Marko Andrijašević. Ostale muške ekipe FER-a zauzele su 6., 9. i 14. mjesto

Ovo natjecanje pokazalo se kao izvrsna uvertira u nadolazeću veslačku sezonu gdje su mlade nade Veslačke sekcije FER-a iskusile čari natjecateljskog sporta i branile boje svojeg fakulteta! 

Čestitke svima!

Autor: Dora Šegović
Popis obavijesti