Održan uvodni sat za studente prve...

Uvodni sat za studente prve nastavne godine preddiplomskog studija održan je 28. rujna 2018. godine. Studente su pozdravili novi dekan izv. prof. dr. sc. Gordan Gledec i prodekanica za nastavu doc. dr. sc. Mihaela Vranić te ostali članovi Uprave i predstavnici zajedničkih službi. Nakon pozdravnih govora, studente je s nositeljima predmeta prve godine kao i pravilima studiranja upoznala prodekanica za nastavu doc. dr. sc. Mihaela Vranić.

Na predavanju je predstavljen novi studijski program FER3 koji se počinje izvoditi od ove akademske godine te su dodijeljene nagrade najboljim studentima na temelju uspjeha na razredbenom postupku, kao i ostvarenog prava izravnog upisa. Nakon uvodnog sata održana je prezentacija "Studenti za studente" u organizaciji studenata viših godina studija.

Isti dan u 10.00 sati održan je uvodni sat za dolazne Erasmus+ studente. U akademskoj godini 2018./2019. FER će ugostiti 40 dolaznih Erasmus+ studenata.

Također, u ponedjeljak, 1. listopada 2018. godine održan je uvodni sat za četvrtu generaciju studenata Dislociranog sveučilišnoga preddiplomskog studija Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku. Studente je dočekao i pozdravio voditelj Studija, prof. dr. sc. Marko Delimar. U akademsku godinu 2018./2019. upisano je 17 brucoša.

Autor: Marko Tucaković
Popis obavijesti