Studentska udruga EESTEC, u suradnji s Centrom karijera FER-a, organizira seriju edukativnih predavanja i radionica pod nazivom "FERedu Talks". Peto predavanje pod nazivom "FERedu Talks: Web Talks" održat će se u srijedu, 7. ožujka 2018. godine, u 17.00 sati, u dvorani D-160-2 FER-a, a obuhvatit će problematiku web developmenta te izradu jednostavne web aplikacije koristeći programski jezik Java i Spring razvojni okvir.

Više informacija o predavanju, načinu prijave i predavaču pročitajte u opširnijem sadržaju obavijesti.

Cilj predavanja je upoznati polaznike s osnovnim konceptima web developmenta i najboljim praksama u dizajniranju web aplikacija i sustava.

Predavanja su besplatna i otvorena za sve uz prethodnu prijavu, a za sve nadolazeće radionice prijaviti se možete  ovdje.

O predavaču
Predavanja će držati Alen Hrga, student 5. godine FER-a na smjeru Programskog inženjerstva i informacijskih sustava, član studentske udruge EESTEC i koordinator EESTEC IT tima u akademskoj godini 2017./2018. s kojima je radio na izradi nekoliko web sustava za udrugu.
Uz višegodišnji rad u praksi Alen je bio organizator radionice FERsec Challenge 2017 te Blockchain Development Meetup-a održanom u HUB385.

Područja interesa predavača su:

  • Web development,
  • Arhitektura sustava,
  • Blockchain.

Njegov dosadašnji rad možete pogledati ovdje.

Kod predavanja nalazi se ovdje.

Autor: Marina Borac
Popis obavijesti