Poziv za sudjelovanje na 16....

Pozivamo sve djelatnike i studente fakulteta da se svojim predavanjem, prezentacijom, radionicom, izložbom ili nekom drugom aktivnošću uključe u ovogodišnji, 16. po redu Festival znanosti. Festival znanosti je manifestacija koju zajednički organiziraju Tehnički muzej "Nikola Tesla" iz Zagreba, hrvatska sveučilišta i British Council, a održat će se od 16. do 21. travnja 2018. Tema ovogodišnjeg Festivala znanosti je "Otkrića", no, kao i prijašnjih godina, festival se bavi i svim drugim znanstvenim temama koje bi mogle biti zanimljive i poučne širokoj javnosti.

Kao i prijašnjih godina, većina aktivnosti Festivala znanosti u Zagrebu održava se u Tehničkom muzeju, prezentacije ili radionice tipično traju od 60 do 120 minuta, publika je raznolika, a sama organizacija prostora i prezentacija/radionica je slična organizaciji npr. Dana otvorenih vrata FER-a.

Pozivamo vas da osmislite popularno-znanstvenu radionicu, predavanje, izložbu ili npr. prikaz kratkog filma te predstavite široj javnosti vaš istraživački rad. 

Prijedloge aktivnosti, kao i sve upite za dodatne informacije možete poslati na suza@fer.hr.

Autor: Tomislav Jagušt
Festival znanosti
16. travnja 2018. 08:00  -  21. travnja 2018. 18:00
Popis obavijesti