Obavijesti

Svečane promocije kandidata koji su završili preddiplomski studij u u akademskoj godini 2017./2018. održat će se u subotu, 1. prosinca 2018. godine, u 9.00, 11.00, 13.00 i 15.00 sati, u dvoranama D1 i D2.

Generalna proba bit će 1 sat prije održavanja promocije. Kandidati moraju doći ispred dvorana D1 i D2. Molimo kandidate da ne kasne!

Popisi kandidata po promocijama objavljeni su u nastavku ove obavijesti.

Napomena:
Kandidati koji nisu u mogućnosti pristupiti svečanoj promociji nisu dužni prijaviti svoj nedolazak. Svoju diplomu, dopunsku ispravu o studiju te ostalu dokumentaciju moći će osobno preuzeti u Studentskoj službi u uredovno vrijeme uz predočenje identifikacijskog dokumenta od utorka, 4. prosinca 2018. godine.

Autor: Tomislav Matleković
Promovirano 388 novih magistara...

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u subotu, 27. listopada 2018. godine održane su svečane promocije magistara inženjera koji su obranili diplomski rad u srpnju i u rujnu 2018. godine. U promociji koja je održana u 9 sati promovirano je 126 magistara inženjera elektrotehnike, dok je u drugoj promociji, održanoj u 12 sati, promovirano 65 magistara inženjera informacijske i komunikacijske tehnologije i 197 magistara inženjera računarstva.

Tijekom promocije koju je vodila prodekanica za nastavu doc. dr. sc. Mihaela Vranić studentima se obratio dekan izv. prof. dr. sc. Gordan Gledec te predstavnici studenata. U povjerenstvu za promociju bili su i prodekan za znanost izv. prof. dr. sc. Nikola Mišković te prodekan za poslovanje izv. prof. dr. sc. Mario Vražić. 

U glazbenom dijelu svečanosti sudjelovao je Akademski zbor „Ivan Goran Kovačić". Nakon promocije organizirano je zajedničko fotografiranje novih magistara inženjera i Uprave.

Fotografije s promocije bit će dostupne početkom studenog. Čestitamo novim magistrima inženjerima!

Autor: Ana Fadljević
Dan otvorenih vrata Fakulteta...

U subotu, 24. studenog 2018. godine od 10 do 16 sati održat će se ovogodišnji Dan otvorenih vrata Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Ovaj događaj namijenjen je prvenstveno maturantima i učenicima srednjih škola kojima uskoro slijedi donošenje važne životne odluke – izbora fakulteta na kojem će nastaviti svoje školovanje. Ujedno su vrata FER-a otvorena i njihovim roditeljima, nastavnicima, učenicima osnovnih škola te svima koji žele saznati nešto više o fakultetu.
Predstavit ćemo mogućnosti studiranja ili znanstvenog i stručnog usavršavanja na fakultetu te drugu nastavnu i znanstvenu djelatnost FER-a, a svi posjetitelji moći će isprobati zanimljive pokuse, posjetiti neke od fakultetskih laboratorija i naučiti ponešto o znanosti i tehnologiji.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu na Dan otvorenih vrata FER-a i upoznaju se sa zanimljivostima i inovacijama koje elektrotehnika i računarstvo nude, a maturante i učenike srednjih škola da upoznaju svoj budući fakultet i nastavnike.

Autor: Tomislav Jagušt