Poziv na predavanje:  SMART cilj,...

Odjel za menadžment u inženjerstvu Interesna skupina Women in Engineering Hrvatske sekcije IEEE pozivaju Vas na predavanje:

"SMART cilj, USPJEŠAN projekt"

koje će održati Ana Mihaljević, voditeljica implementacije softverskih rješenja, KING ICT d.o.o. u ponedjeljak, 13. studenog 2017. godine, u 16.15 sati, u predavaoni B2 FER-a.

Više informacija o predavanju pročitajte u opširnijem sadržaju obavijesti.

Cjelina je važnija od pojedinih dijelova – na predavanju će biti govora o postavljanju jasnog cilja prije bilo kakvog planiranja kao metodu održavanja dobrog zdravlja finalnog proizvoda i svih sudionika.  Analizirat ćemo razlike između planiranja prema osnovnim dijelovima sustava vs. udarnoj detaljnoj razradi prve stavke na listi i posljedice istih na život, svemir i sve ostalo. Definiranje mudrog projektnog plana, ples između očekivanja i umjetnost mjerljivih milestonova – kratke upute bez prave garancije. Dotaknut ćemo se korisnosti redovnih koordinacija i izvještavanja te podsjetiti da bez povjerenja u članove tima nema ozbiljnog napretka. Zaokružit ćemo cjelinu s odgovorom na pitanje: kako uvijek imati u vidu cijelu sliku projekta?

Autor: Željka Car
Popis obavijesti