Natječaji

Poništenje dijela natječaja

Poništenje dijela natječaja

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva objavljuje poništenje dijela natječaja objavljenog 17. veljače 2023. godine u Narodnim novinama broj 19, biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje broj 34 i internetskoj stranici Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta elektrotehnike i računarstva pod točkom 1. za izbor na radno mjesto položaj I. vrste – voditelj pododsjeka u područnoj službi / voditelj Opće službe – 1 izvršitelj na određeno vrijeme (zamjena za rodiljni/roditeljski dopust) uz probni rad od tri mjeseca.    

Natječaj za izbor na radna mjesta

Natječaj za izbor na radna mjesta

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i račnarstva raspisuje natječaj za izbor na radna mjesta: 1. Položaj I. vrste – voditelj odjeljka / voditelj nabave – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu uz probni rad od šest mjeseci, 2. Položaj III. vrste – voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica / stručni suradnik u Financijskoj službi – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu uz probni rad od dva mjeseca. Rok prijave na natječaj je 8 dana od objave natječaja. Više o natječaju u nastavku obavijesti.

Obavijest o izboru kandidata po...

Obavijest o izboru kandidata po natječaju

Renata Peček

Obavještavaju se kandidati koji su podnijeli prijave na natječaj (objavljen u Večernjem listu od 30. siječnja 2023. godine, Narodnim novinama br. 10 od 27. siječnja 2023. godine, web stranici Fakulteta od 27. siječnja 2023. godine i web stranici Euraxessa od 27. siječnja 2023. godine) za izbor suradnika na suradničko radno mjesto asistent za područje tehničkih znanosti, polje elektrotehnika u Zavodu za elektrostrojarstvo i automatizaciju – 2 izvršitelja na određeno vrijeme od 6 godina s punim radnim vremenom, da su nakon provedenog postupka izabrani Tomislav Đuran, dipl. ing. i Marijan Martinović, mag. ing.   

Natječaj za izbor na radna mjesta

Natječaj za izbor na radna mjesta

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za izbor na radna mjesta:  1. Nastavnika na znanstveno-nastavno radno mjesto docent – 2 izvršitelja na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu. 2. Suradnika na suradničko radno mjesto viši asistent – 3 izvršitelja na određeno vrijeme u punom radnom vremenu. 3. Suradnika na suradničko radno mjesto asistent – 2 izvršitelja na određeno vrijeme od 6 godina u punom radnom vremenu. Rok za podnošenje prijava je 30 dana nakon objave natječaja.   Više o natječaju u nastavku obavijesti.

Natječaj za izbor na radna mjesta

Natječaj za izbor na radna mjesta

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za izbor na radna mjesta: 1. Nastavnika na znanstveno-nastavno radno mjesto docenta – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu. 2. Suradnika na suradničko radno mjesto asistenta – 1 izvršitelj na određeno vrijeme od šest godina u punom radnom vremenu. 3. Suradnika na suradničko radno mjesto asistenta – 1 izvršitelj na određeno vrijeme od šest godina s punim radnim vremenom. Rok za podnošenje prijava je 30 dana nakon objave natječaja. Više o natječaju u nastavku obavijesti.

Natječaj za radno mjesto na projektu

Natječaj za radno mjesto na projektu

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva objavljuje natječaj za izbor na radno mjesto:  Istraživač za rad na projektu " Croatian Quantum Communication Infrastructure " u okviru „Digital Europe Programme“. Uvjeti: VSS / Doktorat Područje rada: Planiranje, izrada dokumentacije i vođenje projekta za izradu i instalaciju optičke zemaljsku stanicu koja će primati kvantni ključ poslan svjetlosnim signalom sa satelita u niskoj-zemljinoj orbiti. Pozivaju se svi zainteresirani i motivirani kandidati za rad na određeno vrijeme na projektu “ Croatian Quantum Communication Infrastructure (CroQCI), Work Packet 4 instalacija optičkog zemljskog terminala“ da se prijave slanjem molbe koja uključuje životopis na e-mail: dubravko.babic@fer.hr . Projekt se odvija u suradnji s još osam hrvatskih partnera / institucija: Institut Ruđer Bošković (IRB), Institut za Fiziku (IF), Fakultet Prometnih Znanosti u Zagrebu (FPZ),  Pomorski Centar za Elektroniku d.o.o. (PCE), SRCE, Odašiljači i Veze (OIV), Ured Vijeća za Nacionalnu Sigurnost (UVNS), i CARNET kao koordinator projekta.   Cilj projekta je instalacija optičke zemaljske postaje (Optical Ground Terminal, OGT) koji će se koristiti za kvantnu kriptografiju putem dediciranih satelita. Optička zemaljska postaja bit će integrirana u hrvatsku kvantnu komunikacijsku infrastrukturu koja će se razviti u sklopu ovog projekta. Aktivnosti radnog paketa 4 (Work Packet 4) sastoje se od (a) identifikacije potencijalnih lokacija za optičku zemaljsku postaju (u suradnji sa partnerima), (b) analize budućeg rada i potreba opreme za optički terminal u suradnji sa ESA timovima,  EU industrijom koja nudi rješenja i partnerima na ovom projektu; dokumentirani dizajn, nabava i instalacija zemaljske postaje, i (c) integracije zemaljske stanicu u kvantnu komunikacijsku mrežu u RH. Oprema uključuje: teleskop, senzore valnih fronti, svjetlosne razdjelnike, svjetlosna pojačala i modulatore te raznu optiku i elektroničke podsustave za dekodiranje optičkih signala sa satelita te spoj CroQCI. Trajanje projekta je do 30. lipnja 2025. godine. Prijave za radno mjesto zaprimaju se do 30. travnja 2023. godine.

Više