Natječaji

Natječaj za izbor u zvanja i na radna...

Natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje naatječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta: Nastavnika u znanstveno-nastavnom zvanju redoviti profesor – 5 izvršitelja na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom, Nastavnika u znanstveno-nastavnom zvanju izvanredni profesor – 3 izvršitelja na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom. Rok za prijavu je 30 dana od dana objave natječaja. Više o natječaju u nastavku obavijesti.

Natječaj za radno mjesto na projektu

Natječaj za radno mjesto na projektu

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva objavljuje natječaj za izbor na radno mjesto: 1. Mlađi istraživač za rad na projektu "Razvoj napredne punionice električnih bicikala za pametni grad“ Uvjeti: VSS (prednost profil Elektrostrojarstvo i automatizacija) Područje rada: projektiranje pretvarača u mikromreži punionice Svi kandidati osim navedenih specificiranih radnih zadataka obavljaju i druge poslove iz djelokruga svoga rada koje određuje dekan, predstojnik zavoda i voditelj projekta. Pozivaju se svi zainteresirani i motivirani kandidati za rad na određeno vrijeme na projektu „ Razvoj napredne punionice električnih bicikala za pametni grad “ da se prijave slanjem molbe koja uključuje životopis na e-mail: zeljko.ban@fer.hr ili viktor.sunde@fer.hr . Projekt će se odvijati u suradnji s tvrtkom Involute j. d.o.o. Cilj projekta je razviti punionicu za brzo punjenje lakih električnih vozila koja prepoznaje tip baterije. Trajanje projekta je do prosinca 2023. godine. Prijave za radna mjesta zaprimaju se do 31. kolovoza 2022. godine.

Natječaj za izbor u zvanja i na radna...

Natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta: 1. Nastavnik u znanstveno-nastavnom zvanju izvanredni profesor - 2 izvršitelja na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom, 2. Nastavnik u naslovnom znanstveno-nastavnom zvanju docent - 2 izvršitelja na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom, 3. Suradnik u suradničkom zvanju poslijedoktorand - 4 izvršitelja na određeno vrijeme s punim radnim vremenom, 4 . Suradnik u suradničkom zvanju asistent - 2 izvršitelja na određeno vrijeme s punim radnim vremenom, 5 . Suradnik u suradničkom zvanju asistent - 1 izvršitelj na određeno vrijeme s punim radnim vremenom (zamjena za privremeno odsutnog radnika). Rok za prijavu je 30 dana od dana objave natječaja. Više o natječaju u nastavku obavijesti.

Više