Obavijest o izboru kandidata po...

Obavijest o izboru kandidata po natječaju

Renata Peček

Obavještavaju se kandidati koji su podnijeli prijave na natječaj (objavljen u Večernjem listu od 16. srpnja 2018. godine, Narodnim novinama br. 62 od 13. srpnja 2018. godine, web stranici Fakulteta od 16. srpnja 2018. godine i web stranici Euraxessa od 17. srpnja 2018. godine) za izbor doktoranda u suradničkom zvanju asistenta za područje tehničkih znanosti, polje računarstvo za potrebe projekta „Metode i algoritmi za poboljšanje slika u boji u stvarnom vremenu“ i na radno mjesto asistent u Zavodu za elektroničke sustave i obradbu informacija – 1 izvršitelj na određeno vrijeme od četiri godine, da je nakon provedenog postupka izabran Karlo Koščević, mag. ing.

Obavijest o izboru kandidata po...

Obavijest o izboru kandidata po natječaju

Renata Peček

Obavještavaju se kandidati koji su podnijeli prijave na natječaj (objavljen u Večernjem listu od 16. srpnja 2018. godine, Narodnim novinama br. 62 od 13. srpnja 2018. godine, web stranici Fakulteta od 16. srpnja 2018. godine i web stranici Euraxessa od 17. srpnja 2018. godine) za izbor doktoranda u suradničkom zvanju asistenta za područje tehničkih znanosti, polje računarstvo za potrebe projekta „Napredne metode i tehnologije u znanosti o podacima i kooperativnim sustavima (DATACROSS)“ i na radno mjesto asistent u Zavodu za elektroničke sustave i obradbu informacija – 1 izvršitelj na određeno vrijeme od četiri godine, da je nakon provedenog postupka izabran Lovro Vrček, mag. phys. 

Obavijest o izboru kandidata po...

Obavijest o izboru kandidata po natječaju

Renata Peček

Obavještavaju se kandidati koji su podnijeli prijave na natječaj (objavljen u Večernjem listu od 16. srpnja 2018. godine, Narodnim novinama br. 62 od 13. srpnja 2018. godine, web stranici Fakulteta od 16. srpnja 2018. godine i web stranici Euraxessa od 17. srpnja 2018. godine) za izbor doktoranda u suradničkom zvanju asistenta za područje tehničkih znanosti, polje elektrotehnika za potrebe projekta „RoboCom++ Rethinking Robotics for the Robot Companion of the future, FLAG-ERA joint Transnational Call (JTC) 2016“ i na radno mjesto asistent u Zavodu za automatiku i računalno inženjerstvo – 1 izvršitelj na određeno vrijeme od četiri godine, da je nakon provedenog postupka izabrana Anđela Čirjak, mag. ing.

Natječaj za izbor u zvanja i na radna...

Natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natjačaj za izbor u zvanja i na radna mjesta: 1. Nastavnika u znanstveno-nastavnom zvanju izvanredni profesor – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme. 2. Nastavnika u znanstveno-nastavnom zvanju docent – 1 izvršitelja na neodređeno vrijeme. 3. Suradnika u suradničkom zvanju poslijedoktorand – 1 izvršitelj na određeno vrijeme.   Rok za prijavu je 30 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama.  Više o natječajima možete pročitati u nastavku obavijesti.

Više