Predstavljanje programa Startup Factory

FER i Zagrebački Inovacijski centar (ZICER) pozivaju vas na predstavljanje predakceleracijskog programa Startup Factory koje će se održati 27. lipnja 2019. godine u 15.00 sati na FER-u u Sivoj vijećnici.

Predakceleracijski program Startup Factory, u organizaciji Grada Zagreba i Zagrebačkog inovacijskog centra, osigurava intenzivnu edukaciju, vrhunske mentore, poticajnu infrastrukturu, networking te bespovratna no equity sredstva iz novčanog fonda od 1.000.000,00 kuna. Prijave se otvaraju u srpnju i traju do 15. rujna 2019. godine putem startupfactory.zicer.hr

Detaljnije o predavačima i programu pročitajte u nastavku obavijesti.

Program će predstaviti njegov inicijator Frane Šesnić, direktor ZICER-a, a o iskustvu iz prve ruke govorit će sudionici Startup Factoryja koji su do nedavno bili ljudi s idejom, a danas uspješni startup poduzetnici: Marko Vinceković - Makabi Agritech; Luka Vida - Recogno, Ivan Nikolić - Stratowave Connect te Damjan Miklić - RoMb Technologies.

Startup Factory je prvi javno financirani predakceleracijski no equity program na području grada Zagreba i šire s ciljem osnaživanja ekosustava za razvoj startup poduzetništva. Program pomaže startupovima na putu ka monetiziranju poslovnih ideja. Olakšava im poslovanje u fazi razvoja inovativnih proizvoda te širenja poslovanja na postojeća i nova tržišta, pružajući  intenzivnu edukacijsku, mentorsku, promocijsku i infrastrukturnu podršku.

Autor: Ana Filipović
Popis obavijesti