Udruga MIPRO

Članovi Laboratorija aktivno sudjeluju u sklopu Udruge MIPRO kroz dugi niz godina. Sljedeća tablica prikazuje kronološki aktivnosti članova Laboratorija u sklopu Udruge MIPRO.

Godina/period Aktivnosti
2017. doc. dr. sc. Stjepan Groš je suorganizirator okruglog stola Istraživanje i razvoj u malim i srednjim tvrtkama. Cilj okruglog stola je rasprava o temi istraživanja i razvoja, viđenju tvrtki te teme, uspostavljanju istraživanja i razvoja i slično.
2016. doc. dr. sc. Stjepan Groš organizirao je treći skup Dionici i razmjena informacija u informacijskoj sigurnosti. Tema ovog skupa bila je edukacija stručnjaka u području informacijske sigurnosti te mogućnosti uspostavljanja CEKOM-a sa svrhom razvoja edukacijskih metoda te edukaicje.
2015. doc. dr. sc. Stjepan Groš organizirao je okrugli stol na temu predložene Nacionalne strategije kibernetičke sigurnosti.
2015. doc. dr. sc. Stjepan Groš organizirao je drugi skup Dionici i razmjena informacija u informacijskoj sigurnosti. Na skupu se raspravljalo o razvoju Hrvatskog gospodarstva u području digitalne sigurnosti.
2014. doc. dr. sc. Stjepan Groš organizirao je prvi skup Dionici i razmjena informacija u informacijskoj sigurnosti. Cilj skupa je bio bio raspraviti mogućnosti razmjene informacija između akademskih i državnih institucija te gospodarstva.
2013. - danas doc. dr. sc. Stjepan Groš prvi voditelj savjetovanja Sigurnost informacijskih sustava.
2005 - 2013 izv. prof. dr. sc. Marin Golub, uz prof. dr. sc. Željka Hutinskog, ustrojio je i vodio savjetovanje Sigurnost informacijskih sustava.  To je prvo znanstveno i stručno savjetovanje takvog karaktera u regiji.