Poštovani korisnici stranice Ponuda poslova,

prije objavljivanja sadržaja na ovoj stranici ljubazno molimo da pročitate Uvjete korištenja web-stranice "Ponuda poslova" i naputke za objavu oglasa.

Centar karijera Vam je na raspolaganju za sva pitanja.


Zbog brojnih transformacijskih inicijativa koje Croatia osiguranje d.d. pokreće, tražimo pojačanje za Service Desk tim, studente završnih godina otvorene za promjene i zainteresirane za rad u podršci internim korisnicima.

Croatia osiguranje d. d. lider je na domaćem tržištu osiguranja, a posljednjih godina posvećuje se digitalizaciji poslovanja te se ističe kao industrijski predvodnik inovativnih proizvoda i rješenja, zadajući visoke standarde. Naš IT čini tim od 130 stručnjaka koji se brine o neometanom funkcioniranju naših poslovnih aplikacija i servisa. Zbog brojnih transformacijskih inicijativa koje organizacija pokreće, tražimo pojačanje za Service Desk tim, studente otvorene za promjene i zainteresirane za rad u podršci internim korisnicima.

Opis posla:  sudjelovanje u poslovima planiranja i razvoja interne IT korisničke podrške, priprema opreme za instalaciju, dostava opreme na lokaciju korisnika, slaganje opreme u skladištu, priprema opreme za servis te ostali zadatci vezani uz podršku korisnicima

Tražimo:

- student/icu tehničkog studija (informatika, računarstvo ili sličan smjer), no u redu su i drugi inženjerski fakulteti uz izražen interes za ovo područje

- student/icu zadnje godine koji/a može raditi (gotovo) puno radno vrijeme

- veliki je plus, no nikako uvjet, iskustvo rada u tehničkoj podršci internim/vanjskim korisnicima (npr. prethodno iskustvo rada u service desku ili korisničkoj podršci)

Nudimo: mentorstvo i podršku u razvoju profesionalnih i osobnih vještina, fleksibilno radno vrijeme, prijateljsko radno okruženje i podršku u postizanju ciljeva.

Mjesto rada: Vatroslava Jagića 33, 10000 Zagreb

Početak rada: odmah                                Očekivano trajanje posla: na dulji period

Radno vrijeme: barem 30 sati tjedno (uz dogovor ovisno u studentskim obavezama)

Satnica: 6,00 EUR

Trajanje i način prijave: Ako ste zainteresirani za stjecanje novog radnog iskustva i ugodno radno okruženje, javite nam se do 20. 6. 2024. g. slanjem životopisa na mail: studentski.posao@crosig.hr (uz naslov e-maila: „Student za SD tim“)!

Autor: Dragi Gost
Popis obavijesti