Poštovani korisnici stranice Ponuda poslova,

prije objavljivanja sadržaja na ovoj stranici ljubazno molimo da pročitate Uvjete korištenja web-stranice "Ponuda poslova" i naputke za objavu oglasa.

Centar karijera Vam je na raspolaganju za sva pitanja.


O CENTRU ZA EDUKACIJU I SAVJETOVANJE SUNCE

Udruga je svojim aktivnostima i projektima posvećena povećanju kvalitete života djece, mladih i odraslih s naglaskom na sve aspekte zdravlja pojedinaca tokom svih životnih dobi, kao i organizacija i skupina. Naši klijenti su građani, djeca, djeca s teškoćama u razvoju, mladi, obitelji, udomitelji i udomljena djeca, romska populacija, seniori, radno sposobno i radno aktivno stanovništvo, fakulteti, nezaposleni, poslovne organizacije i dr.

OPIS RADNOG MJESTA

 U sklopu projekta „Jačanje kapaciteta Centra Sunce za lokalnu zajednicu- Sunce među nama“ (UP.04.2.1.11.0160) volonteri će imati mogućnost sudjelovati u sklopu aktivnosti mapiranja potreba i usluga lokalne zajednice za upravljanje kriznim situacijama te se planira razviti metodologija koja bi bila primjenjiva za ostale gradske četvrti Zagreba, odnosno na županiju Grad Zagreb s mogućnosti primjene u ostalim županijama na nacionalnoj razini što također ima replicirajući učinak. Planirano je ciljanim aktivnostima promocije projekta kroz medije i društvene mreže informirati opću javnost o projektu općenito, a posebno o aktivnosti mapiranja.

Volonteri će sudjelovati u edukaciji za ovo volontersko mjesto u trajanju od 4 sata (za 40 volontera) koji su poučeni u prikupljanju podataka putem anketnih upitnika i drugih metoda, a od kojih će 10 volontera proći edukaciju i za unos podataka i po potrebi pomoć u obradi podataka.

Zadatak volontera je nakon edukacije anketirati građane isključivo pomoću materijala za koji budu priprmeljeni i educirani na način koji će naučiti na edukaciji s populacijom prema uputama u dobivenim materijalima.

Volonteri će sudjelovati u pripremi i provedbi fokusnih grupa s ciljanom populacijom građana.

Dio volontera će sudjelovati i u obradi prikupljenih podataka.

KVALIFIKACIJE KANDIDATA (KOJA ZNANJA, VJEŠTINE I ISKUSTVA SU POTREBNA)

Potrebno je znanje rada u MS Officeu i aktivnog služenja računalom.

Potrebne su osnovne komunikacijske vještine: ljubaznost, aktivno slušanje i ja poruke te strpljivost.

Poželjno je iskustvo u anketriranju, no nije presudno.

ROK I NAČIN PRIJAVE

03.10.2022. godine

Prijave se obavljaju na sljedećem linku za prijavu putem ankete: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=hzNTWmf5MEuBz7WKQK97R1XnSdjTANZFvXA1cmGyJ-tUM0tEMkY0MUMzVUNFOFBVSURQTzkyMlU5RS4u

KONTAKT ZA DODATNE INFORMACIJE

zeljka.gomuzak.anic@ti-si-sunce.hr

091/1689-807

 

Autor: Željka Gomuzak Anić
Popis obavijesti