Poštovani korisnici stranice Ponuda poslova,

prije objavljivanja sadržaja na ovoj stranici ljubazno molimo da pročitate Uvjete korištenja web-stranice "Ponuda poslova" i naputke za objavu oglasa.

Centar karijera Vam je na raspolaganju za sva pitanja.


Ako se ne pronalaziš u moru oglasa za Web developera i htio bi negdje zapravo iskoristiti sve ono znanje koje si stekao mukotrpnim radom na fakultetu, možda je baš ovo idealna prilika za tebe!
U potrazi smo za osobom koja se specijalizira u smjeru Data science za rad na projektu našeg velikog globalnog klijenta.

Ono što se od tebe traži je dobro poznavanje Pythona te poznavanje koncepata strojnog učenja. Idealno bi također bilo da si na smjeru računarske znanosti ili znanosti o podacima, a dodatni plus je ako si još uz to 5. godina studija ili ti je tema diplomskog ili projekta bila vezana uz strojno učenje. :)

Ako ti se prilika čini zanimljiva pošalji nam svoj CV na mail dominik@coreline.agency i javit ćemo ti se brzo sa svim ostalim detaljima jer i mi jedva čekamo krenuti u novi uzbudljivi projekt.

A da ne bi bilo da se uopće nismo predstavili, ono što trebaš znati o nama je da je CoreLine dizajn i development agencija osnovana od strane dvoje bivših FERovca koji rade na razvojnim projektima za digitalna osiguranja, pametnim sustavima za sigurnosne agencije te na brojnim ostalim projektima na domaćem i stranom tržištu.

Osim toga, vodimo i interni proizvod CoreEvent, platformu za upravljanje događajima i prodaju ulaznica. Naše sjedište je u Zagrebu i ima nas 30ak i jedva čekamo da nam se pridružiš! :)

Autor: Dominik Dragičević
Popis obavijesti