Poštovani korisnici stranice Ponuda poslova,

prije objavljivanja sadržaja na ovoj stranici ljubazno molimo da pročitate Uvjete korištenja web-stranice "Ponuda poslova" i naputke za objavu oglasa.

Centar karijera Vam je na raspolaganju za sva pitanja.


O CENTRU ZA EDUKACIJU I SAVJETOVANJE SUNCE

Udruga je svojim aktivnostima i projektima posvećena povećanju kvalitete života djece, mladih i odraslih s naglaskom na sve aspekte zdravlja pojedinaca tokom svih životnih dobi, kao i organizacija i skupina. Naši klijenti su građani, djeca, djeca s teškoćama u razvoju, mladi, obitelji, udomitelji i udomljena djeca, romska populacija, seniori, radno sposobno i radno aktivno stanovništvo, fakulteti, nezaposleni, poslovne organizacije i dr.

OPIS VOLONTERSKOG MJESTA

U sklopu projekta "Ja mogu, ja hoću- edukacija i osposobljavanje" volonteri će moći sujelovati u aktivnosti-individualna pomoć u učenju za djecu osnovnoškolske i srednjoškolske dobi. Volonteri mogu pružati pomoć iz predmeta kao što su: matematika, fizika, kemija, biologija, engleski, njemački, hrvatski, povijest, geografija. Volontiranje se može odvijati u prostorima udruge ( Albaharijeva 2, Knežija) i/ili u domu djeteta ili mogu pružati pomoć online putem ukoliko postoji mogućnost s obje strane.

Individualna pomoć u učenju uključuje rad s učenikom minimalno jednom tjedno do lipnja 2023. Svrha je pokazati učeniku strategije i tehnike kako bolje učiti i usvajati gradivo te tako postići i bolji školski uspjeh.

Učenici će savladati strategije i tehnike koje im mogu pomoći u učenju i postizanju boljeg školskog uspjeha.

Volonteri će steći vrijedno iskustvo rada s djecom i mladima, proširiti svoju društvenu mrežu upoznavajući se s ostalim volonterima te ovim putem dobiti priliku upoznati se bolje s radom naše udruge i po potrebi i želji se uključiti i u neke druge programe. Tijekom volontiranja za volontere organiziramo brojne edukacije.

Tražimo odgovorne i pouzdane volontere.

ROK I NAČIN PRIJAVE

26.09.2022. godine

Prijave se obavljaju na sljedećem linku za prijavu putem ankete: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=hzNTWmf5MEuBz7WKQK97R1XnSdjTANZFvXA1cmGyJ-tUM0tEMkY0MUMzVUNFOFBVSURQTzkyMlU5RS4u

KONTAKT ZA DODATNE INFORMACIJE

Vesna Totić, koordinatorica projekta

vesna.totic@ti-si-sunce.hr

098 130 0698

Autor: Vesna Totić
Popis obavijesti