Poštovani korisnici stranice Ponuda poslova,

prije objavljivanja sadržaja na ovoj stranici ljubazno molimo da pročitate Uvjete korištenja web-stranice "Ponuda poslova" i naputke za objavu oglasa.

Centar karijera Vam je na raspolaganju za sva pitanja.


Rudarsko-geološko-naftni fakultet -...

RGN fakultet obrazuje studente iz triju područja, rudarstva, geološkog inženjerstva i naftnog rudarstva, koji rade na kamenolomima i drugim vrstama objekata za dobivanje mineralnih sirovina, izradi tunela i podzemnih prostorija, bave se vodnim resursima te rade na istraživanju te dobivanju nafte i plina u sklopu energetske tranzicije uključujući iskorištavanje geotermalnih resursa. Područje elektrotehnike se pokriva iz navedenih predmeta od osnovnih znanja do primjene na rješavanju problema RGN struka. RGNf ima bogatu suradnju sa gospodarstvom.

Asistent drži nastavu (auditorne i laboratorijske vježbe) na hrvatskom i povremeno engleskom jeziku iz sljedećih predmeta - Osnove elektrotehnike, Mjerna tehnika i tehnologija, Rudarska elektrotehnika, Protueksplozijska zaštita, Automatizacija u rudarstvu. Osim nastave kandidat će se baviti istraživanjem u sklopu doktorskog studija na FER-u (trošak snosi Ministarstvo). Također, očekuje se rad u laboratoriju (LEMI – Laboratorij za električna mjerenja i instrumentaciju) koji se bavi mjerenjem električnih veličina i električnim mjerenjem neelektričnih veličina. Kandidat može sudjelovati u projektima suradnje sa gospodarstvom.

Prednost poznavanja i iskustva rada u NI LabVIEW-u te programiranja u Pythonu, dobro vladanje engleskim jezikom zbog držanja nastave za studente na razmjeni te izrade i prezentiranja znanstvenih radova. Ako imate motivacije i želje za učenjem i stjecanjem novih znanja te za prenošenjem istih novim generacijama, savršeni ste kandidat.

Svoju molbu i životopis pošaljite do 15. prosinca 2021. na mail adresu dalibor.kuhinek@rgn.hr ili nas kontaktirajte pozivom na broj 01 5535 880.

Autor: Dalibor Kuhinek
Popis obavijesti