Poštovani korisnici stranice Ponuda poslova,

prije objavljivanja sadržaja na ovoj stranici ljubazno molimo da pročitate Uvjete korištenja web-stranice "Ponuda poslova" i naputke za objavu oglasa.

Centar karijera Vam je na raspolaganju za sva pitanja.


Suprabit traži developere za razvoj Smart building IoT aplikacija, ali i drugih cool projekata poput Industry 4.0 rješenja baziranih na blockchain tehnologiji.

Mi smo hrvatska IT tvrtka koja implementira rješenja bazirana na cloud, IoT i blockchain tehnologijama za domaće i strane klijente. Cilj nam je stvaranje IoT/blockchain/cloud huba, mjesta gdje bi klijenti iz cijelog svijeta mogli dobiti ekspertizu, razvojne i testne timove za razvoj Smart city, financijskih, supply chain, mobility i drugih rješenja.

Za potrebu razvoja Smart building IoT aplikacija te projekata poput Industry 4.0 rješenja baziranih na blockchain techu, tražimo zaposlenike/studente s iskustvom u radu sa sljedećim platformama:

  • Linux OS,
  • Node.js i Express,
  • React.

Prednost je poznavanje React Native platforme, osnova kriptografije (PKI) te rada s Dockerom i Type Scriptom.

👍 Ako moramo odabrati ključni razlog zašto bi se trebao/trebala prijaviti na naš oglas onda je to mogućnost da radiš na najnovijim projektima, odnosno da sudjeluješ u svim fazama projekta, od rada na arhitekturi rješenja, preko implementacije do isporuke klijentu. Uz to naravno idu i najnovije tehnologije.

Osim toga nudimo ti:

  • Odličnu radnu atmosferu u vrhunskom timu programera (većina su tvoje kolege s FER-a 😉),
  • Motivirajuću plaću/satnicu,
  • Fleksibilno radno vrijeme,
  • Rad na daljinu i od kuće.

Očekujemo od tebe da obožavaš izazove, rad u timu i daješ sve od sebe kako bi obavio svoj dio posla, ali i pomogao drugima kad zatreba. Možda nemaš (puno) profesionalnog iskustva, no mi ionako stavljamo naglasak na talent i motivaciju kandidata.

Ako se vidiš u nabrojanim stvarima, svakako se javi na jobs@suprabit.hr i dođi da se upoznamo!

Autor: Vedran Brničević
Popis obavijesti