Poštovani korisnici stranice Ponuda poslova,

prije objavljivanja sadržaja na ovoj stranici ljubazno molimo da pročitate Uvjete korištenja web-stranice "Ponuda poslova" i naputke za objavu oglasa.

Centar karijera Vam je na raspolaganju za sva pitanja.


FER - Istraživač doktorand na...

Fakultet elektrotehnike i računarstva, Laboratorij za udaljeno mjeriteljstvo zapošljava mladog stručnjaka doktoranda za rad na znanstveno-istraživačkom projektu Mjeriteljska infrastruktura za potporu inteligentnoj energetskoj mreži - Inteligrid.

U suradnji s partnerima projekta (FESB, FERIT, HOPS), Sveučilište u Zagrebu, Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) ima otvoreno radno mjesto za stručnjaka koji će imati priliku raditi na inovativnom projektu istraživanja i razvoja sklopovskih i programskih komponenti za nadzor i upravljanje u inteligentnim/pametnim EE mrežama (intelligent/smart grid).

Doktorand (1 radno mjesto):

Kandidat u trenutku prijave na natječaj treba imati završen diplomski studij elektrotehnike ili računarstva. Prednost je iskustvo u jednom ili više sljedećih područja: strojno učenje, obrada signala, razvoj ugradbene elektronike (embedded developer).

Opis poslova i zadataka istraživača:

  • razvoj i projektiranje metoda obrade i analize signala;
  • sudjelovanje u znanstvenom radu u području obrade signala potpomognutog metodama strojnog učenja, s visokim stupnjem samostalnosti u obavljanju istraživanja,
  • obavljanje i drugih poslova iz djelokruga svoga rada koje određuje dekan, predstojnik zavoda i voditelj projekta.

Radno mjesto podrazumijeva motiviranost za znanstveno-istraživački rad kroz nastavak školovanja na doktorskom studiju.

Pozivamo sve zainteresirane da se najave na konzultativan razgovor preko email adrese najkasnije do 30. studenoga 2021.

Autor: Marko Jurčević
Popis obavijesti