Poštovani korisnici stranice Ponuda poslova,

prije objavljivanja sadržaja na ovoj stranici ljubazno molimo da pročitate Uvjete korištenja web-stranice "Ponuda poslova" i naputke za objavu oglasa.

Centar karijera Vam je na raspolaganju za sva pitanja.


FER - Fullstack Web Developer (m/ž)

FER te poziva da se pridružiš web timu koji gradi FER-ov CMS i intranet, koji je prepun modula za potporu nastavnim procesima.

Želiš li poboljšati iskustvo trenutnim i budućim kolegama, pridruži se CIP-ovom web timu gdje ćeš imat ćeš priliku programirati i doprinijeti idejama na sustavu koji godinama koristiš kao student – Quilt CMS.

Izazovi s kojima ćeš se suočiti, osim onih tehničkih, stalne su promjene procesa, studija, tehnologija, rasta broja integriranih sustava i usluga, brza modernizacija. To će od tebe zahtijevati da se stalno usavršavaš i učiš, napreduješ i primjenjuješ nove tehnologije.

Programirat ćeš module i jezgru za FER-ov sustav za upravljanje sadržajima. Sustav je temeljen na otvorenim i slobodnim tehnologijama, a zbog svojih se specifičnih funkcionalnosti i velike fleksibilnosti koristi se na još 10-ak fakulteta u Hrvatskoj. Radit ćeš rame uz rame s kolegama FER-ovcima s velikim iskustvom u razvoju kompleksnih web aplikacija i naučiti što je sve potrebno osigurati da bi softver podržao procese institucije kao što je FER.

U CIP-u ne rade samo programeri, surađivat ćeš i s kolegama koji brinu o cjelokupnoj informacijsko-komunikacijskoj infrastrukturi Fakulteta: aktivna i pasivna mrežna oprema, računala djelatnika, računala u laboratorijima, bežična mreža, sustavi oglašavanja i informiranja u javnim prostorima fakulteta te međusobno povezivanje svega navedenog.

Dočekat ćemo te u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi te osigurati mentorstvo s ciljem ugodnog obavljanja glavnih zadataka:

 1. Razvoj novih web aplikacija za podršku nastavi i poslovnim procesima FER-a korištenjem tehnologija: JavaScript (jQuery, Vue.js), PHP, PostgreSQL, HTML, Smarty,
 2. Održavanje postojećih web aplikacija,
 3. Testiranje i optimizacija postojećeg programskog koda,
 4. Testiranje integracija s postojećim modulima, koordinacija testiranja i rješavanja problema s kolegama.

FER-ov podatkovni centar

Što tražimo od tebe?

 1. Iskustvo do godinu dana razvoja web aplikacija,
  • Poželjno: iskustvo u radu na vlastitim projektima, studentski projekti, studentski poslovi, bit će nam super pogledati projekte koje imaš na svom GitHub ili GitLab profilu,
 2. Sklonost timskom radu,
 3. Proaktivno rješavanje problema i zadataka,
  • Istraživanje mogućih rješenja i tehnologija,
  • Proaktivna komunikacija,
 4. Mogućnost rada u punom radnom vremenu,
 5. Diploma, barem:
  • Sveučilišni prvostupnik (baccalaureus) inženjer računarstva ili inženjer elektrotehnike i informacijske tehnologije.

Zauzvrat za tvoj angažman, nudimo ti opuštenu atmosferu u malom timu koji surađuje sa svim zavodima i uredima FER-a.

Naučit ćemo te rješavati stvarne probleme korisnika i steći ćeš bogato iskustvo projektiranja informacijskih sustava. U malom timu nitko ne dobiva dosadne tehničke zadatke nego real-world probleme koji zahtijevaju tehnološka rješenja.

Uz to, nudimo ti i:

 1. mogućnost plaćenog doktorata na FER-u,
 2. mogućnost stručnog usavršavanja, posjećivanje konferencija, edukacija,
 3. fleksibilno radno vrijeme,
 4. mogućnost udaljenog rada,
 5. team building, after work druženja,
 6. početno, već od 24 dana GO,
 7. konkurentna plaća i bonusi za postignuća.

Ako smo te uspjeli zainteresirati, prijavi se slanjem životopisa na cip_posao@fer.hr, do 24. 10. 2021. Također nam se slobodno obrati ukoliko imaš bilo kakvih pitanja.

 

Autor: Svebor Prstačić
Popis obavijesti