Poštovani korisnici stranice Ponuda poslova,

prije objavljivanja sadržaja na ovoj stranici ljubazno molimo da pročitate Uvjete korištenja web-stranice "Ponuda poslova" i naputke za objavu oglasa.

Centar karijera Vam je na raspolaganju za sva pitanja.


Pozivaju se svi zainteresirani kandidati za dva radna mjesta mladog istraživača na projektu „Sustav za vizualno prepoznavanje proizvoda na policama – SOVA“ da se prijave slanjem molbe koja uključuje životopis na e-mail: sven.loncaric@fer.hr. Prijave za radna mjesta zaprimaju se do 31. listopada 2021., a više detalja o otvorenim pozicijama možete pročitati u nastavku obavijesti.

U suradnji s tvrtkom Cloudonia d.o.o., Sveučilište u Zagrebu, Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) ima otvorena radna mjesta za dva mlada stručnjaka koji će imati priliku raditi na inovativnom projektu istraživanja i razvoja naprednih algoritama računalnog vida za detekciju i klasifikaciju proizvoda na policama u maloprodajnim trgovačkim lancima.

Pozivaju se svi zainteresirani i motivirani kandidati za dva oglašena radna mjesta na projektu „Sustav za vizualno prepoznavanje proizvoda na policama – SOVA “ da se prijave slanjem molbe koja uključuje životopis na e-mail: sven.loncaric@fer.hr. Prijave za radna mjesta zaprimaju se do 31. listopada 2021.

Mlađi istraživač (2 radna mjesta):

Mlađi istraživač treba posjedovati titulu VŠS (sveučilišni prvostupnik) ili višu u području računarstva, elektrotehnike ili matematike. Prednost je iskustvo u područjima umjetne inteligencije, strojnog učenja te obradi i analizi slika.

Opis poslova i zadataka mlađeg istraživača:

  • razvoj i projektiranje metoda obrade i analize slika
  • sudjelovanje u znanstvenom radu u području umjetne inteligencije s naglaskom na analizi i klasifikaciji slika polica s proizvodima, s visokim stupnjem samostalnosti u obavljanju istraživanja
  • obavljanje i drugih poslova iz djelokruga svoga rada koje određuje dekan, predstojnik zavoda i voditelj projekta

Koordinator projekta je tvrtka Cloudonia d.o.o., a projektni tim FER-a vodi prof. dr. sc. Sven Lončarić. Cilj projekta je razvoj metoda i integriranog programskog rješenja za analizu slika proizvoda na policama u trgovačkim maloprodajnim lancima. Projekt je prijavljen i financiran u okviru trajno otvorenog poziva na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja – faza II“.

Za dodatne informacije molimo javite se prof. Lončariću na email: sven.loncaric@fer.hr.

Autor: Sven Lončarić
Popis obavijesti