Poštovani korisnici stranice Ponuda poslova,

prije objavljivanja sadržaja na ovoj stranici ljubazno molimo da pročitate Uvjete korištenja web-stranice "Ponuda poslova" i naputke za objavu oglasa.

Centar karijera Vam je na raspolaganju za sva pitanja.


Ako si na 5. godini/friško diplomirao ili junior s iskustvom, a želiš raditi s cool ekipom i stvarati nešto novo onda nastavi čitati😊

Mi smo True North. Radimo consulting, servisne te product development projekte za domaće i strane klijente. Mlada smo, technology-driven software & AI kompanija, fokusirana na cloud-native razvoj te dizajn modernih distribuiranih enterprise sustava. U True North-u spajamo software engineering. DevOps i analizu podataka, te vodimo naše klijente kroz transformacijske i modernizacijske projekte kako bi ih pripremili za budućnost koja dolazi.

Prije 8 mjeseci bilo nas je troje, danas nas je dvanaest i tražimo nove junakinje i junake s kojima ćemo zajedno graditi budućnost. Naš tim se sastoji od iskusnih, battle-tested konzultanata i arhitekata koji su prošli kroz raznorazne izazovne projekte u različitim industrijama i uz koje možeš naučiti jako, jako puno. Ovog puta tražimo software inženjera/inženjerku koji bi pojačao naš tim. Više o nama možeš saznati na našoj stranici: http://www.true-north.hr/, no najbolje je da navratiš do nas i popričamo uživo.

Naš trenutni stack*:

 • Java, Spring framework, SpringBoot, Microprofile, Quarkus, JakartaEE…
 • Kubernetes, OpenShift, containers, CICD, GitOps, Serverless, GraalVM…
 • Angular, React, Vue
 • Python, GoLang
 • Agile Software development metodologije

*nije toliko bitno, niti očekujemo da znaš ove stvari, koliko je bitna želja da to naučiš, a naš je posao da ti pomognemo u tome. Također, volimo sve što vole mladi i ne ograničavamo se ovom listom.

Što nudimo:

 • Plaće od 7k-11k neto (ovisno o tome gdje se nalaziš u grad-junior rasponu)
 • Cool projekti i tehnologije, te velika prilika za osobni razvoj
 • Vrhunski mentori
 • Unlimited edukacije
 • Jako smo mladi (True North, ne mi), dobit ćeš priliku stvarati nešto veliko i otvoreni karijerni put s obzirom na naš kontinuirani rast
 • Smatramo da je ugodna atmosfera i zabava na poslu jako bitna. Želimo graditi budućnost, ali i uživati dok to radimo… osim toga, nesretni ljudi ne pišu baš najbolji kod.

Kako izgleda naš hiring process:

 1. Naletiš na ovaj oglas
 2. Odlučiš ga pročitati
 3. Čini ti se zanimljivo, ali siguran si da ova ekipa nije toliko cool koliko se predstavljaju
 4. Ipak nam pošalješ mail (careers@true-north.hr)
 5. Dođeš popiti kavu s nama (ili pivo)
 6. Upoznaš ekipu i skužiš da ipak ima tu nešto
 7. Odlučiš da bi htio riješiti zadatak (u offline-u)… te ga razvališ
 8. Prihvatiš posao i razveseliš Anamariju
 9. Dobiješ priliku graditi nešto novo, a život ti postane puno zanimljivijim

Vidimo se!

Autor: Milan Mistrić
Popis obavijesti