Poštovani korisnici stranice Ponuda poslova,

prije objavljivanja sadržaja na ovoj stranici ljubazno molimo da pročitate Uvjete korištenja web-stranice "Ponuda poslova" i naputke za objavu oglasa.

Centar karijera Vam je na raspolaganju za sva pitanja.


Ericsson Nikola Tesla R&D - Radio odjel nudi studentsko usavršavanje i rad iz područja komunikacijskih tehnologija s naglaskom na radijske pristupne mreže četvrte i pete generacije. Studentsko usavršavanje i rad regulirani su SC ugovorom sa satnicom od 35 kn. U sklopu SC ugovora, a u dogovoru s mentorom, studenti mogu raditi i svoj diplomski seminar, projekt, a kasnije i diplomski rad.

Studentsko usavršavanje uključuje skup predavanja i izradu jednostavnih praktičnih zadataka. Ovisno o slobodnom vremenu studenata, usavršavanje može potrajati i do nekoliko mjeseci. Nakon njega, studenti se uključuju u cross-funkcionalne timove gdje s razvojnim inženjerima sudjeluju u radu na aktualnim Ericssonovim projektima vezanih uz 4G i 5G radio bazne sustave. Intenzitet ovog rada također ovisi o slobodnom vremenu studenata. U doba pandemije, sve se uglavnom odvija na daljinu, a za komunikaciju se najčešće koristi MS Teams.

Molim sve zainteresirane studente da se jave na e-mail goran.molnar@fer.hr ili goran.molnar@ericsson.com. U e-mailu je poželjno navesti područja interesa, godinu studija i smjer.

Tehnologija radijskih pristupnih mreža (radio access networks) uključuje sljedeće:

Područja: signal processing, FPGA design and verification, wireless communications, RF electronics, embedded systems, real time operating systems, Linux in embedded systems, distributed computing, and hardware accelerated networking

Programski jezici: C/C++, Java, Python, Erlang, Elixir, Matlab

Jezici za opis sklopovlja: VHDL, Verilog, SystemVerilog

Sklopovske platforme: ARM, Zynq, Intel, ASIC

Službene stranice tvrtke su https://www.ericsson.hr i https://www.ericsson.hr/karijere.

Dio radne atmosfere prije pandemije možete vidjeti na stranici: https://careerdate.fer.hr/mi-smo-ericsson-nikola-tesla/.

Autor: Goran Molnar
Popis obavijesti