Na FER-u postoji više zaposlenika s imenom

  Ivana Rašan, mag. oec.

  Asistent, Zavod za telekomunikacije

  Konzultacije:

  Po dogovoru.

  Životopis

  Ivana Rašan je zaposlena kao asistent na Fakultetu elektrotehnike i računarstva na Zavodu za telekomunikacije. Završila je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, a trenutno pohađa interdisciplinarni doktorski studij Komunikologija na Sveučilištu J. J. Strossmayera u Osijeku.

  Od prosinca 2016. radi na projektu „Pogled u budućnost 2020“ na kojem surađuje s Hrvatskom regulatornom agencijom za mrežne djelatnosti te završava aktivnosti vezane za financijsko i narativno izvještavanje prethodno implementiranog projekta (MULTI-SKLAD).

  Na projektu MULTI-SKLAD, financiranom od strane Europskog socijalnog fonda, radila je od rujna 2015. do studenog 2016. Dio radnog vremena radila je kao projektni menadžer, a drugi dio kao edukator te je osmišljavala i održavala edukativne radionice iz područja organizacijskih i mekih vještina za roditelje koji imaju djecu s teškoćama u razvoju. Projektne aktivnosti su se provodile u Zagrebu i Slavonskom Brodu.

  Na FER-u je počela raditi u travnju 2013. kao projektni menadžer na projektu „Kompetencijska mreža zasnovana na ICT-u za inovativne usluge namijenjene osobama sa složenim komunikacijskim potrebama“ na Zavodu za telekomunikacije. Projekt je uspješno završen 2015., a „Kompetencijska mreža zasnovana na ICT-u za inovativne usluge namijenjene osobama sa složenim komunikacijskim potrebama“ i dalje aktivno djeluje.

  Od 2010. do 2013., bila je zaposlena kao stručni suradnik za osiguranje kvalitete u Odjelu za financiranje i ugovaranje EU projekata u Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Radila je na Grant i Service ugovorima te koordinaciji revizija. Kao revizor je bila zaposlena od 2009. do 2010. u BDO Croatia d.o.o. te je radila s klijentima iz financijskog sektora i trgovačkim društvima.

  Nastava

  Sveučilišni diplomski

  Profesionalni interesi i članstva

  Profesionalni interesi:

  Motivacijski faktori koji utječu na povećanje učinkovitosti zaposlenika; Organizacijska pravednost; Imidž organizacije; Upravljanje projektima; Upravljanje različitostima; Maksimizacija učinkovitosti uz oskudne resurse

  Članstva:

  Tajnica Odjela za menadžment u inženjerstvu koji djeluje u okviru strukovne udruge Hrvatske sekcije IEEE - Institute of Electrical and Electronic Engineers

  Osobni podaci

  Godina diplomiranja:
  2009.
  Na zavodu od:
  2013.

  Izabrani projekti

  ProManaging Trust and Coordinating Interactions in Smart Networks of People, Machines and Organizations, 2015-2017

  Usklađivanje roditeljstva i poslovnog života putem multidisciplinarnih socijalnih usluga (MULTI-SKLAD), 2015.-2016.

  Kompetencijska mreža zasnovana na informacijsko-komunikacijskim tehnologijama za inovativne usluge namijenjene osobama sa složenim komunikacijskim potrebama (ICT-AAC), 2013.-2015.