Centar izvrsnosti za računalni vid (Center of Excellence for Computer Vision)

Dobrodošli na internetske stranice Centra izvrsnosti za računalni vid pri Sveučilištu u Zagrebu. Centar promiče suradnju između svojih članova u područjima računalnog vida i razumijevanja slike, raspoznavanja uzoraka te digitalne obradbe i analize slike.

Stalno smo otvoreni za nove članove koji dijele iste istraživačke interese i za izvrsne studente koji žele nastaviti obrazovanje u područjima interesa Centra.


Obavijesti

Deveta hrvatska radionica o...

Deveta hrvatska radionica o računalnom vidu/9th Croatian Computer Vision Workshop (CCVW 2021) održati će se u srijedu 20. listopada 2021. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Radionicu organizira Centar izvrsnosti za računalni vid .

Jezik radionice je engleski.

Pozivamo zainteresirane autore da pošalju svoje izvorne znanstvene radove.

Studenti i mladi istraživači su također pozvani da pošalju svoje izvorne radove te da sudjeluju u studentskoj poster-sekciji.

Pozivamo i zainteresirane tvrtke iz područja računalnog vida da sudjeluju u gospodarskoj sekciji.

 

Važni rokovi

Predaja radova: 4. listopada 2021.

Slanje odluka o prihvaćanju/odbijanju: 11. listopada 2021.

Registracija autora: 15. listopada 2021.

Autor: Tomislav Petković
Dodijeljene DOI oznake radovima u...

Sa zadovoljstvom obaviještavamo sve članove CRV-a te sve sudionike dosad održanih Hrvatskih radionica o računalnom vidu (CCVW) da su svim izvornim znanstvenim radovima koji su do sada objavljeni u serijskoj publikaciji Proceedings of the Croatian Computer Vision Workshop (ISSN: 1849-1227) dodijeljene DOI oznake.

DOI oznaka serijske publikacije jest 10.20532/ccvw (https://doi.org/10.20532/ccvw).

DOI oznake pojedinih radova su oblika 10.20532/ccvw.GODINA.BROJ_RADA, gdje je GODINA oznaka godine kada je održan CCVW, a BROJ_RADA redni broj rada u sustavu za predaju radova.

Javno objavljenim mrežnim stranicama pojedinih radova se može pristupiti preko glavne stranice Zbornika: https://www.fer.unizg.hr/crv/proceedings.

Autor: Tomislav Petković