Obavijesti

Pozivamo vas na predavanje pod naslovom "Indi Scripts Corpus Development and Handwritten Text Recognition" koje će održati Assistant Professor Dr. Neeta Nain, Department of Computer Engineering, Malaviya National Institute of Technology, Jaipur, India. Predavanje će se održati u srijedu, 28. svibnja u 10 sati u Sivoj vijećnici FER-a. Sažetak predavanja i životopis predavača možete naći ovdje.

Autor: Marko Subašić
Biometrija

Pozivamo vas na predavanje "Biometric Recognition: Some Challenges in Forensics" koje će održati profesor Anil K. Jain, Michigan State University, SAD, vodeći svjetski znanstvenik u području raspoznavanja uzoraka, računalnog vida i biometrijske identifikacije. Predavanje će se održati u utorak, 27. svibnja u 10 sati u Sivoj vijećnici FER-a. Sažetak predavanja, kao i impresivan životopis možete naći ovdje.

Autor: Marko Subašić

U srijedu, 14. svibnja 2014. u 10:00 sati održat će se na Zavodu za elektroničke sustave i obradbu informacija (FER zgrada D – I kat/Knjižnica) javni razgovor s pristupnikom Miroslavom Rožićem, dipl. ing. o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu disertacije pod naslovom: "Izračun dispariteta u stereo slikama". Kako se radi o tematici iz domene našeg Centra, pozivam vas da dođete i proširite svoje vidike.

Autor: Marko Subašić

Pozivamo vas na predavnje u sklopu ACROSS kolokvija i istraživačkog seminar projekta VISTA, u petak 14. 2. u 14:15 u TCR dvorani FER-a. Predavanje pod naslovom "Retinex based illumination estimation and tone mapping" održat će Nikola Banić, mag. ing. comp.

 

Sažetak predavanja nalazi se u nastavku obavijesti

Autor: Marko Subašić