Centar izvrsnosti za računalni vid (Center of Excellence for Computer Vision)

Dobrodošli na internetske stranice Centra izvrsnosti za računalni vid pri Sveučilištu u Zagrebu. Centar promiče suradnju između svojih članova u područjima računalnog vida i razumijevanja slike, raspoznavanja uzoraka te digitalne obradbe i analize slike.

Stalno smo otvoreni za nove članove koji dijele iste istraživačke interese i za izvrsne studente koji žele nastaviti obrazovanje u područjima interesa Centra.


Obavijesti

11ti međunarodni simpozij o obradbi i analizi signala i slike / 11th International Symposium on Image and Signal Processing and Analysis (ISPA 2019) održat će se od 23. do 25. rujna 2019. u Poslijediplomskom središtu Dubrovnik Sveučilišta u Zagrebu (CAAS) u Dubrovniku.

ISPA 2019 organizira Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Dosta članova Centra izvrsnosti za računalni vid sudjeluje u organizaciji skupa kao voditelji skupa ili kao članovi programskog odbora .

ISPA 2019 ima tehničko ko-sponzorstvo EURASIP-a, IEEE-ovog Društva za obradbu signala (SPS), Hrvatske sekcije IEEE-a i Odjela za obradbu signala Hrvatske Sekcije IEEE-a. Zbornik radova će biti poslan za objavljivanje u digitalnoj knjižnici IEEE Xplore.

Pozivamo zainteresirane autore da pošalju svoje radove u kojima opisuju nova znanstvena postiginuća radi uključenja u glavni program ili u neko od tematskih specijalnih savjetovanja.

Također pozivamo zainteresirane članove CRV-a da pošalju prijedloge za organizaciju specijalnih savjetovanja.

Internetske stranice konferencije: https://www.isispa.org/

Važni datumi

Dostava prijedloga za organizaciju specijalnih savjetovanja: 30. travanj 2019. (istekao)

Dostava cjelovitih radova: 25. svibanj 2019. 20. lipanj 2019. (produljen)

Obavijest o prihvaćanju/odbijanju: 6. srpanj 2019. 15. srpanj 2019.

Dostava konačne verzije prihvaćenih radova: 12. srpanj 2019. 24. srpanj 2019.

Registracija autora i rana registracija: 19. srpanj 2019.

Autor: Tomislav Petković