Alumni registration

Korisničko ime će biti: "zeljeno_korisnicko_ime".

Prihvaćam uvjete u nastavku: U skladu s člancima 6. i 7. Opće uredbe o zaštiti podataka (U daljnjem tekstu Uredba) dajem privolu Sveučilištu u Zagrebu Fakultetu elektrotehnike i računarstva (U daljnjem tekstu: Fakultet) i Udruzi AMAC-Alumni FER (U daljnjem tekstu: Udruga) za čuvanje i obradu mojih osobnih podataka i slika u svrhu evidencije i promocije (Objava slika i životopisa na alumni internetskim stranicama, korištenje adrese i elektroničke adrese za kontakt alumnija Fakulteta i promociju aktivnosti alumnija).

Fakultet i Udruga mogu koristiti navedene podatke kako bi me mogli obavijestiti o aktivnostima zajednice.

Pročitao/la sam i razumio uvjete i dajem suglasnost da se moji podaci koriste onako kako je opisano.
Upoznat sam s činjenicom da su se Fakultet i Udruga obvezali na obradu mojih osobnih podataka u skladu Uredbom te da imam pravo zatražiti kopiju podataka koje Fakultet i Udruga imaju o meni, kao i zatražiti ispravke i brisanje podataka koji su netočni ili nepotrebni za ostvarivanje svrhe radi koje se obrađuju.
Svjestan sam da u bilo kojem trenutku mogu od Fakulteta i Udruge zatražiti da prestanu koristiti moje osobne podatke i da imam pravo podnijeti pritužbu protiv Fakulteta vezanu uz zaštitu osobnih podataka Agenciji za zaštitu osobnih podataka.