/Alumni FER

Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu podupire svoju alumni mrežu te aktivno provodi aktivnosti vezane uz povezivanje i umrežavanje članova, suradnju Fakulteta i gospodarstvenika te internacionalno pozicioniranje i etabliranje Fakulteta kao vodeće istraživačke i projektno-partnerske institucije, sve uz suradnju s Alumni članovima.

Na Fakultetu djeluje radno tijelo, Alumni odbor, koji broj 16 uglednih članica i članova iz gospodarstva s ciljem unaprjeđenja veza između Fakulteta i alumni zajednice kroz 4 programa. Za voditelja Alumni odbora izbran je Mladen Pejković (Atlantic Grupa).

Pored Alumni odbor koji čine članovi u Republici Hrvatskoj, formirano je i radno tijelo za alumne u inozemstvu koji broji 7 uglednih članica i članova iz gospodarstva i akademije u inozemstvu s ciljem međusobnog povezivanja FER alumna u svijetu te osnaživanja veze između Fakultetom i alumna koji su ostvarili profesionalnu karijeru van granica države. Voditeljica radne skupine za inozemstvo je Vana Jeličić (Tridonic, Austrija).

Uz radna tijela, u alumni aktivnostima sudjeluje i Rebeka Belavić (Q agency) kao voditeljica razvoja strategija i vizija informiranja i komuniciranja s alumni zajednicom.

Na Fakultetu je imenovan i kooradinator s alumni zajednicom, Tomislav Marković, čiji je zadatak umrežavanje i osmišljavanje raznih aktivnosti s alumni zajednicom.

Na Fakultetu djeluje Hrvatska udruga diplomiranih inženjera Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, AMAC-Alumni FER. Učlanite se u udrugu i postanite aktivni članovi svoje zajednice.

Svake godine na svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća u povodu Dana Fakulteta dodjeljuju se diplome bivšim studentima u povodu 50. obljetnice diplomiranja. Poveznica na galeriju fotografija.

Povežite se sa svojim kolegicama i kolegama na FER LinkedIn stranici i /Alumni FER LinkedIn grupi.