Poziv na predavanje Allan Russell:...

Pozivamo vas na predavanje u organizaciji Zavoda za visoki napon i IEEE Odjela za elektroenergetiku koje će se održati u četvrtak 05.11.2015. u 10 h u TCR-u na FER-u:

"3M ACCR ( Aluminum Conductor Composite Reinforced ) – Proven Solutions to Increase Capacity"

Predavanje će održati Allan Russell | Market Development Manager EMEA. ACCR & High Voltage Market.

U predavanju će sudjelovati i Aleksandar Medvedev Regional | Account Supervisor | Adriatic & Balkan, 3M Electronics & Energy Business Group.

Sažetak predavanja možete pronaći u nastavku obavijesti.

Predavanje će se baviti karakteristikama modernih kompozitnih vodiča te će potencijalno rješenje predstaviti Allan Russel (http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/EMD_ACCR/ACCR_Home/).

Spomenuti će se potencijalnei interesi hrvatske elektroprivrede da se razmotri primjena nove dalekovodne uzadi u mrezi Hrvatske (bilo kao dio revitalizacije ili novih gradnja s kompaktiranjem ili bez). Obzirom na dosta velike razlike u cijeni pojedinih rjesenja dati će se objašnjenje uz koje pretpostavke treba koristiti napredne kompozitne vodiče, pri cemu je jedna od bitnih stvari za neke trase dalekovoda pouzdanost u danim uvjetima okoline (vjetar, blizina mora, ili niske temperature i zaledjivanje uz velike elevacijske razlike i vjetar u drugim slucajevima).

Author: Ninoslav Holjevac
News list

Forum

Sort by: title | last reply time | thread opened time
Title Replies Last reply