Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija

Dobrodošli na stranice Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija.


Obavijesti

Autor: Marijan Kuri
Sastanak Gospodarskog savjeta Zavoda...

Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija organizira redoviti godišnji sastanak Gospodarskog savjeta Zavoda koji će biti održan 6. srpnja 2017. godine. Članovi Gospodarskog savjeta su istaknuti gospodarstvenici koji svojim iskustvom pomažu Zavodu u postizanju strateškiih ciljeva Zavoda. Više informacija o ciljevima i sastavu Gospodarskog savjeta možete vidjeti ovdje.

Istog dana Zavod organizira 8. Diplomsku radionicu (DIRA 2017) prema sljedećem rasporedu:

  • 10:00 DIRA: Kratke prezentacije diplomskih radova (Siva vijećnica).
  • 11:00 DIRA: Poster prezentacije (FER galerija uz Vukovarsku aveniju).
  • 13:00 DIRA: Podjela nagrada za najbolje diplomske radove i priznanja sudionicima (FER galerija uz Vukovarsku aveniju).
  • Domjenak i druženje (FER galerija uz Vukovarsku aveniju).

Pozivamo sve zainteresirane studente i nastavnike da se pridruže.

Autor: Sven Lončarić
Predstavljanje modula i profila...

Predstavljanje modula i profila „Elektroničko i računalno inženjerstvo“ i obilazak Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija (ZESOI) održat će se u srijedu (7. 6.) i petak (9. 6.) u 12:30 sati. Okupljanje studenata bit će na glavnom ulazu ZESOI (zgrada D, 1. kat, ulaz pored dizala u stubištu pokraj Cassandre).

U okviru obilaska studenti će se upoznati s laboratorijima, opremom i projektima koji se rade na Zavodu i u koje se studenti mogu uključiti tijekom studiranja na modulu i profilu ERI. U razgovoru s nastavnicima i starijim kolegama studenti će iz prve ruke saznati više o tome kako je studirati na ERI, koja se znanja stječu te kakve su mogućnosti zaposlenja nakon završetka studija. Predvidivo trajanje posjeta je 1 sat.

Autor: Mladen Vučić
Simpozij Industrijske elektronike,...

Ovogodišnji Simpozij Industrijske elektronike (SINE) održat će se u

petak, 7. travnja 2017. godine,

s početkom u 19 sati u hotelu Panorama Zagreb.

Pozivamo Vas da i ove godine uveličate ovaj događaj gdje vas očekuje hrana, piće, bend i odlična zabava.

 

Vidimo se!

Organizacijski odbor SINE 2017.

Autor: Mladen Vučić
Poziv na predavanje: Dr. Tomislav...

Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija, Hrvatsko društvo za biomedicinsko inženjerstvo i medicinsku fiziku (HDBIMF) i Odjel za tehniku u medicini i biologiji Hrvatske sekcije IEEE pozivaju Vas na predavanje

"Neuroprosthetic technologies to restore movement and communication
of people with paralysis"

koje će održati Dr. Tomislav Mileković, École Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL), Švicarska u ponedjeljak, 20. ožujka 2017. godine, u 10.15 sati, u dvorani D-1 Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Unska 3, Zagreb. Predavanje je na engleskom jeziku, a predviđeno trajanje s raspravom je 60 minuta. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno pozivamo studente.

Autor: Mario Cifrek