Naslovnica Pretraživanje AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
TEORIJA INFORMACIJE
Šifra: 34315
ECTS: 4
Nositelji: prof. dr. sc. Alen Bažant
prof. dr. sc. Igor Sunday Pandžić
doc. dr. sc. Željko Ilić
doc. dr. sc. Marin Vuković
Izvođači: Nenad Markuš, mag. ing. - Laboratorijske vježbe
Matija Šulc, mag. ing. - Laboratorijske vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

0,0,0

Nastavnik nije u mogućnosti ponuditi nastavu na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 13.07.2016. u 12:05

Na web stranicama su objavljeni bodovi i ponuđene ocjene. Studenti koji smatraju da su oštećeni pri ispravljanju zadataka, mogu poslati poruku na alen.bazant@fer.hr do četvrtka 14.7.2016. do 10:00 sati. U poruci moraju navesti i obrazložiti razlog za reklamaciju. 

Prilikom ispravljanja i bodovanja ispita, u 1. zadatku smo, zbog mogućeg nesporazuma u tekstu zadatka, priznavali i rješenje 1,157 bit/poruka, kao i inicijalno ponuđeno rješenje 2,156 bit/poruka. Isto tako, u 4. zadatku priznato je i rješenje n=1, unatoč činjenici da takvo rješenje nema smisla pošto se dva znaka prenose s dvije trojke što je u suprotnosti s logikom i primjenom kodiranja.

Studenti koji nisu zadovoljni s konačnom ocjenom ponuđenom temeljem bodova ostvarenih na ispitu, trebaju se javiti na ranije navedenu e-mail adresu. Njima će ocjena biti poništena. Rok za odbijanje ocjene je četvrrtak 14.7.2016. do 10:00 sati. Ostalima će ocjena biti zaključana tijekom istog dana.

Matija Šulc
Objavljeno: 12.07.2016. u 17:35

U repozitoriju, u mapi "Ispitni rokovi" pod provjerama znanja, objavljen je dokument koji sadrži zadatke, postupke rješavanja i rješenja zadataka ispitnog roka održanog 12.7.2016. Sve primjedbe na eventualne pogreške u rješenjima ili postupcima rješavanja, pošaljite na alen.bazant@fer.hr zaključno do srijede 13.7.2016. u 10 sati. Molim da do objave rezultata i bodova ne šaljete primjedbe koje su vezane uz potencijalno ostvarene bodove. Isto tako, način bodovanja prepustite nama i nipošto nemojte sugerirati broj bodova koji smatrate da biste trebali dobiti, već šaljite primjedbe isključivo na postupke rješavanja i sama rješenja.

Matija Šulc
Objavljeno: 11.07.2016. u 10:44

Dana 12. srpnja 2016. godine bit će održan isptni rok iz predmeta "Teorija informacije" s početkom u 14:45 sati u dvorani B1.

Matija Šulc
Objavljeno: 24.02.2016. u 11:44

Na ovom ispitnom roku, detaljnim pregledavanjem postupaka rješavanja, ustanovli smo kod nekolicine studenata pokušaj da se čudnim inženjeringom, kojeg nećemo spekulativno imenovati, dođe do prolazne ocjene. Uvijek poštujemo zdravu praksu da svaki zadatak, bez obzira da li se rješava zaokruživanjem ili ne, mora imati točan i cjelovit postupak rješavanja, po mogućnosti uredno napisan. Bilo kakvo učenje rješenja zadataka na pamet neodovljivo podsjeća na učenje pjesmica u onovnoj školi, a koliko je to mentalno zdrav postupak prepuštamo psiholozima. Mi na FER-u njegujemo kulturu razmišljanja, inženjerski pristup koji sve kritički evaluira i temeljem analize utemeljene na matematičkim modelima dolazi do rješenja. Dakle, učenje na pamet i prisjećanje točnih odgovora iz zbirke nemaju veze s ovom ustanovom. Da postupci rješavnja moraju biti točni i priloženi ispitu je toliko samorazumljivo da to posebno niti ne ističemo. Dakle, naša odluka glede bodovanja je konačna i sutra će dotični bodovi i ocjene biti zaključani. Mi nismo nikakva zlopamtila i na ispitnom roku u ljeto, na jesen i na dekanskom bit će normalna atmosfera, ali koja od studenata traži  i normalan i pošten pristup. Želim Vam puno uspjeha u učenju i siguran sam da ćete ovaj predmet uvoj akademskoj godini i položiti. Sve ovo radimo da bi nam ova zemlja konačno raskinula s tradicijom muljanja i prepisivanja kakva je uzgajana u prošlim vremenima, jer bez takvog pristupa neće biti pomaka na bolje unatoč svim europskim i svjetskim integracijama kojima toliko zdušno težimo. Unaprijed hvala na razumijevanju!

Alen Bažant
Objavljeno: 23.02.2016. u 16:42

Na web stranicama su objavljeni bodovi i ponuđene ocjene. Studenti koji smatraju da su oštećeni pri ispravljanju zadataka, mogu poslati poruku na alen.bazant@fer.hr do srijede 24.2.2016. do 10:00 sati. U poruci moraju navesti i obrazložiti razlog za reklamaciju. Ako utvrdimo da je reakcija opravdana, student će biti pozvan na osobni uvid u ispit. 

Studenti koji nisu zadovoljni s konačnom ocjenom ponuđenom temeljem bodova ostvarenih na ispitu, trebaju se javiti na ranije navedenu e-mail adresu. Njima će ocjena biti poništena. Rok za odbijanje ocjene je četvrrtak 25.2.2016. do 12:00 sati. Ostalima će ocjena biti zaključana tijekom istog dana.

Matija Šulc
Objavljeno: 23.02.2016. u 16:11

Nakon detaljne provjere studentskih postupaka rješavanja zadataka na ispitnom roku, ustanovili smo da su neki studenti zaokruživali točne odgovore, a bez odgovarajućih postupaka. Takvim smo studentima oduzeli sve bodove kako bismo spriiječili i onemogućili da se raznim makinacijama položi predmet Teorija informacije.

Uskoro će biti objavljeni bodovi i nakon objave bodova, studentima će biti omogućeno da šalju primjedbe na ostvarene bodove. Poruke koje dođu prije objave bodova, biti će zanemarene.

Matija Šulc
Objavljeno: 22.02.2016. u 17:20

U repozitoriju, u mapi "Ispitni rokovi" pod provjerama znanja, objavljen je dokument koji sadrži zadatke, postupke rješavanja i rješenja zadataka ispitnog roka održanog 22.2.2016. Sve primjedbe na eventualne pogreške u rješenjima ili postupcima rješavanja, pošaljite na alen.bazant@fer.hr zaključno do utorka 23.2.2016. u 12 sati. Molim da do objave rezultata i bodova ne šaljete primjedbe koje su vezane uz bodove, krivo zaokružene odgovore i slično već isključivo na postupke rješavanja i sama rješenja.

Matija Šulc
Objavljeno: 09.02.2016. u 14:28

Rezultati završnog ispita su objavljeni kao i ponuđene ocjene. Studenti koji smatraju da su bodovno zakinuti mogu se javiti e-mailom najkasnije do srijede 10. veljače 2016. do 10:00 sati na adresu alen.bazant@fer.hr. U poruci moraju navesti broj zadatka u kojem su zakinuti i opisati problem. Većina reklamacija će biti riješena elektroničkim putem. Samo oni studenti koji dobiju odobrenje e-mailom mogu osobno doći na konzultacije i uvid u zadaću.  Nakon sutrašnjeg dana nikakva naknadna mijenjanja bodova ostvarenih na završnom ispitu neće biti moguća. Studenti koji nisu zadovoljni ponuđenom ocjenom trebaju poslati poruku na gore navedenu adresu i do navedenog roka kako bi im ponuđenu ocjenu poništili. Ostalima čestitamo na postignutom uspjehu, a onima koji nisu prošli želimo puno sreće (i znanja) na ispitnim rokovima.

 

 

Matija Šulc
Objavljeno: 09.02.2016. u 13:35

S obzirom da su naknadno ustanovljene nepravilnosti u završnom ispitu, odlučili smo se za sljedeći pristup ispravljanju istoga:

  1. U prvom zadatku, sukladno obavijesti za vrijeme ispita, priznavat ćemo odgovore pod b) i pod d)
  2. Drugi zadatak je pogrešno zadan pa ćemo svima dodijeliti 5 bodova
  3. U šestom zadatku, zbog ponuđene pogrešne mjerne jedinice (W/bit umjesto Ws), priznat ćemo odgovore b) i e) uz uvjet da je postupak rješavanja ispravan

Molimo studente da prije slanja bilo kakvih reakcija na uskoro objavljene bodove detaljno prouče ovu obavijest.

Matija Šulc
Objavljeno: 08.02.2016. u 17:31

U repozitoriju, u mapi "Završni ispit" pod provjerama znanja, objavljen je dokument koji sadrži zadatke, postupke rješavanja i rješenja zadataka završnog ispita. Sve primjedbe na eventualne pogreške u rješenjima ili postupcima, prema prethodnoj obavijesti, pošaljite na alen.bazant@fer.hr.

Molim vas da u ovoj fazi šaljete primjedbe isključivo na eventualne propuste u postupcima i rješenjima (osim 1. zadatka koji je razjašnjen tijekom ispita). Rezultati će biti objavljeni tijekom sutrašnjeg dana nakon čega će uslijediti dodatne obavijesti.

Matija Šulc
Objavljeno: 03.02.2016. u 12:58

Završni ispit iz predmeta "Teorija informacije" bit će održan u ponedjeljak 8. veljače 2016. godine s početkom u 14:30 sati. Raspored studenata po dvorana je objavljen na internim web-stranicama FER-a. Trajanje ispita iznosit će 150 minuta.

Studenti koji nisu obavili obaveze glede laboratorijskih vježbi i domaćih zadaća ili na međuispitu nisu ostvarili bodovni prag, nemaju uvjet za izlazak na završni ispit.

 

Studenti na ispitu smiju koristiti sljedeće:

1) prazne listove papira formata A4 za rješavanje zadataka (ponesite barem 10 listova);

2) pribor za pisanje (obrazac zacrnjujte kemijskom olovkom radi lakšeg očitavanja);

3) kalkulator (nije dozvoljeno korištenje mobilnih telefona, tableta, laptopa i sličnih uređaja);

4) jedan arak papira formata A4 (ili dva lista papira formata A4) s matematičkim izrazima, može biti kreiran ručno ili na računalu.

Ako netko od studenata/studentica bude primijećen kako za vrijeme trajanja ispita koristi nedozvoljena sredstva, bit će isključen iz procesa bodovanja i ocjenjivanja ispita. Za vrijeme trajanja ispita nije dozvoljeno uzajamno posuđivanje listova papira, pribora za pisanje, kalkulatora ili papira s matematičkim izrazima.

Na završnom ispitu će biti zadano 10 zadataka, pri čemu će svaki zadatak imati 5 ponuđenih odgovora. Svaki točan odgovor donosi 5 bodova, netočno odgovoren zadatak 2 negativna boda, a zadatak bez odgovora 0 bodova.

Radi lakšeg i točnijeg ispravljanja ispita studenti trebaju obratiti pozornost na sljedeće:

a) prilikom bodovanja ispita u razmatranje ćemo uzeti isključivo zadatke koji imaju točan postupak rješavanja;

b) na kraju svakog zadatka potrebno je istaknuti konačno rješenje;

c) svaki zadatak je potrebno rješavati na zasebnom listu papira;

d) zadatke je potrebno rješavati pregledno i čitko jer o tome ovisi i preciznost ispravljanja (neuredne i nepregledne postupke rješavanja izuzet ćemo iz postupka bodovanja);

e) prilikom predavanja ispite dokumentacije na kraju provjere znanja potrebno je posložiti riješene zadatke po broju od najmanjeg prema najvećem te obavezno predati i papir sa zadacima koji će svakom studentu/studentici biti dodijeljen na početku ispita.

 

Matija Šulc
Objavljeno: 02.02.2016. u 15:25
Uređeno: 03.02.2016. u 08:24

Sljedeći studenti:

0036469318    Mratinić    Nikola
0036438358    Ević    Matko
 

nisu odradili laboratorijsku vježbu te samim time nisu stekli uvjet za polaganje predmeta u ovoj akademskoj godini. U slučaju da je neki od gore navedenih studenata predao laboratorijsku vježbu, ali je našom greškom previđen, neka se javi Nenadu Markušu na email: nenad.markus@fer.hr najkasnije do četvrtka 4.2.2016. u 12 sati kako bi problem riješili na obostrano zadovoljstvo.

 

Sljedeći studenti:

0036466891    Biškup    Marko
0036461895    Gavrilović    Aleksandar
0036469318    Mratinić    Nikola

nisu napisali domaću zadaću i nisu stekli uvjet za polaganje predmeta u ovoj akademskoj godini.

Matija Šulc
Objavljeno: 22.01.2016. u 12:55

Prema dogovoru s današnjeg predavanja i uvidu u raspoložive termine studenata, odrada odgođenog predavanja od 8. siječnja će se se održati sljedeći utorak, 26. siječnja, u prostoriji A-202 u 17:15.

Marin Vuković
Objavljeno: 07.01.2016. u 13:27

Predavanje iz Teorije informacije za grupu P03 (predavač Marin Vuković) koje se trebalo održati sutra (petak, 8. siječnja) odgađa se zbog bolesti predavača. Termin nadoknade će biti objavljen naknadno.

 

Grupe kojima još nije zadana domaća zadaća dobit će zadatke elektroničkom poštom u narednom tjednu a predaja svih zadaća održat će se na predavanju 22. siječnja.

Marin Vuković
Objavljeno: 14.01.2016. u 11:24
Uređeno: 27.01.2016. u 14:19

Rok za predaju rješenja je 28. siječanj 2016. do 23:59.

Vježbe se predaju na način da voditelj pošalje e-mail na nenad.markus@fer.hr (subject: TINF-LAB).

Poruka treba sadržavati jednu abc_xyz.zip datoteku (abc=grupa, xyz=podgrupa; npr. podgrupa 7 grupe P01 predaje P01_7.zip) sljedećeg sadržaja:
(1) izvještaj u obliku PDF datoteke (sadrži potrebne grafove, tablice, proračune i odgovore na pitanja, te eventualne komentare);
(2) programske kodove (dakle, izvršne datoteke ne predajete!).

Popis podgrupa koje su zadovoljile uvjete laboratorijskih vježbi objavimo nekoliko dana nakon roka za predaju.

Ako neka podgrupa nije zadovoljna, ima pravo na uvide (najave e-mailom).

 

Nenad Markuš
Objavljeno: 04.01.2016. u 15:41
Uređeno: 04.01.2016. u 15:42

Predavanje koje je trebalo biti održano u subotu 19. prosinca 2015. (nadoknada od srijede 23. prosinca 2015.), a odgođeno je zbog opravdanog razloga, bit će odrađeno u ponedjeljak 18. siječnja 2016. s početkom u 17:15 u dvorani B2.

Alen Bažant
Objavljeno: 16.12.2015. u 21:11

Poštovani studenti!

Predavanje koje je sam trebao održati svojoj grupi P04 u subotu 19. prosinca 2015. godine s početkom u 8:30 sati u dvorani B4 odgađam za neki termin u siječnju (točan datum ću naknadno oglasiti nakon blagdana). Razlog odgode je smrtni slučaj u obitelji. Unaprijed hvala na razumijevanju i svima želim sretne i ugodne predstojeće blagdane, sretan Božić i Novu godinu.

 

Prof. dr. sc. Alen Bažant

Alen Bažant
Objavljeno: 14.01.2016. u 11:32

Objavljena je treća domaća zadaća za grupu P01.

Svaki student treba predati rješenja u pisanom obliku na predavanju koje će se održati 26. siječnja 2016. (zadnji tjedan predavanja). Zadaće moraju sadržavati postupak rješavanja i istaknuto konačno rješenje.

Nenad Markuš
Objavljeno: 04.12.2015. u 13:17

Objavljena je druga domaća zadaća za grupu P01.

Svaki student treba predati rješenja u pisanom obliku na predavanju koje će se održati 19. siječnja 2016. Zadaće moraju sadržavati postupak rješavanja i istaknuto konačno rješenje.

Nenad Markuš
Objavljeno: 01.12.2015. u 15:56
Uređeno: 01.12.2015. u 15:59

Rezultati međuispita su objavljeni. Vidljivi su bodovi ostvareni po pojedinim zadacima. Isključivo studenti koji smatraju da su oštećeni u postupku ispravljanja, mogu poslati poruku na alen.bazant@fer.hr kako bi ispravili eventualne greške. Rok za slanje: srijeda 2.12.2015. do 12:00 sati. Ako se ukaže potreba, dotične studente ćemo zvati na osobni uvid u međuispit. Ostale studente molim da se suzdrže od slanja poruka jer ne mislimo pogrešna rješenja, pogrešna zaokruživanja i slične gafove pretvarati u točne odgovore. 

Na poruke koje sadrže namjeru iznuđivanja bodova, smatrat ćemo neprimjerenima i na njih nećemo odgovarati.

Matija Šulc
Objavljeno: 01.12.2015. u 10:42

U repozitoriju materijala osvježeni su postupci i ponuđena rješenja. U 10. zadatku našom pogreškom su ponuđena netočna rješenja. Točno rješenje je 99 te ćemo stoga priznavati bodove svima koji su:

  1. zaokružili rješenja ponuđena pod a ili b (98 ili 100)
  2. imaju točan postupak, a nisu ništa zaokružili

Također, u zadatku broj 4 priznavat ćemo odgovore pod b) i pod d) iz sljedećeg razloga: intenzivna upotreba računala dovela je do ozbiljne erozije poznavanja hrvatskog jezika pa više nitko ne zna što znači A u odnosu na B (ako nije izraženo programskim kodom) te smo vam odlučili izaći u susret da smanjimo nepotrebnu prepisku.

 

Molimo vas da ne šaljete nikakve poruke sve do trenutka objave rezultata međuispita i sljedeće obavijesti u kojoj ćemo dati detaljna uputstva o daljnjim koracima.

Matija Šulc
Objavljeno: 30.11.2015. u 18:02

Nakon završetka međuispita objavljeni su zadaci s pripadajućim postupcima rješavanja i rješenjima. Odgovarajuća datoteka u pdf formatu stavljena je na stranicu predmeta u rubriku Materijali\Provjere znanja\Međuispit. Nakon objave bodova ostvarenih na međuispitu studenti će moći slati poruke na adresu alen.bazant@fer.hr s komentarima na dobivene bodove. Sve poruke pristigle nakon objave ove obavijesti, a prije objave rezultata međuispita biti će zanemarene

Svaki student koji misli da je bodovno zakinut može poslati poruku s preciznim pojašnjenjem u kojem točno navodi zbog čega smatra da objavljeni bodovi ne odgovaraju očekivanom (o kojem se zadatku ili zadacima radi i dr.). Uvidom u zadaće ustanovit ćemo ima li prostora za popravljanje bodovnog salda ili ne. Samo studenti koji dobiju odobrenje putem elektroničke pošte moći će doći na usmene konzultacije vezane uz bodove na međuispitu.

Matija Šulc
Objavljeno: 24.11.2015. u 20:21
Uređeno: 30.11.2015. u 18:02

Poštovani kolege studenti. Ja se nadam da smo nas četvorica koji predajemo predmet "Teorija informacije" u ovoj akademskoj godini ostavili dojam normalnih ljudi koji ne kompliciraju ni svoj život a ni život studenata stvarima kao što su tipovi kalkulatora koji se smiju koristiti, broj decimala na koje se zaokružuje, popis odjeće i obuće koja je dozvoljena na međuispitu i slične trivije. Mi smo se ipak potrudili izdići iznad toga i pristupili smo ovom predmetu na sasvim uravnotežen način jer teorija informacije nije nikakva nova teologija oslobođenja niti mudrost cijelog svijeta pa joj i treba pristupati i konzumirati ju sasvim ležerno. Dakle, ja vas ovim putem uvjeravam da, vezano uz nadolazeći međuispit, nema nikakvog mjesta strahu niti je naša namjera taj strah proizvesti. Stoga prestanite kalkulirati o kalkulatorima i decimalama, nego koristite te svoje kalkulatore kako bi riješili što više zadataka. To će zasigurno poboljšati vaše šanse da ostvarite pristojan broj bodova. I taj rad, studiranje i vježbanje zadataka je najbolji Xanax koji možete konzumirati u ovo predispitno vrijeme. Svima vam želim puno uspjeha na međuispitu i nadam se da više ni ja, a niti moje kolege nećemo morati odgovarati na sasvim nepotrebne poruke. Pozdrav!

Alen Bažant
Objavljeno: 20.11.2015. u 10:50

Međuispit iz predmeta "Teorija informacije" bit će održan u ponedjeljak 30. studenog 2015. godine s početkom u 14:30 sati. Raspored studenata po dvorana objavljen je na internim web-stranicama FER-a. Trajanje ispita iznosit će 150 minuta.

Studenti na ispitu smiju koristiti sljedeće:

1) prazne listove papira formata A4 za rješavanje zadataka (ponesite barem 10 listova);

2) pribor za pisanje (obrazac zacrnjujte kemijskom olovkom radi lakšeg očitavanja);

3) kalkulator (nije dozvoljeno korištenje mobilnih telefona, tableta, laptopa i sličnih uređaja);

4) jedan arak papira formata A4 (ili dva lista papira formata A4) s matematičkim izrazima, može biti kreiran ručno ili na računalu.

Za vrijeme trajanja ispita nije dozvoljeno uzajamno posuđivanje listova papira, pribora za pisanje, kalkulatora ili papira s matematičkim izrazima.

Na međuispitu će biti zadano 10 zadataka, pri čemu će svaki zadatak imati ponuđena četiri odgovora. Svaki točan odgovor nosi 5 bodova, netočno riješen zadatak 2 negativna boda, a zadatak koji nije rješavan 0 bodova.

Radi lakšeg i točnijeg ispravljanja ispita studenti trebaju obratiti pozornost na sljedeće:

a) prilikom bodovanja ispita u razmatranje ćemo uzeti isključivo zadatke koji imaju točan postupak rješavanja;

b) na kraju svakog zadatka potrebno je istaknuti konačno rješenje;

c) svaki zadatak je potrebno rješavati na zasebnom listu papira;

d) zadatke je potrebno rješavati pregledno i čitko jer o tome ovisi i preciznost ispravljanja (neuredne i nepregledne postupke rješavanja izuzet ćemo iz postupka bodovanja);

e) prilikom predavanja ispite dokumentacije na kraju provjere znanja posložite riješene zadatke po broju od najmanjeg prema najvećem te obavezno predajte i papir sa zadacima koji će Vam biti dodijeljen na početku ispita.

Matija Šulc
Objavljeno: 30.10.2015. u 14:10

U podmapi "Materijali/Laboratorij/" objavljeni su zadaci za laboratorijske vježbe.

Svaka grupa mora predati sljedeće stvari (rok će biti objavljen kasnije tijekom semestra):

* izvještaj u obliku PDF-datoteke (sadržava potrebne grafove, tablice, proračune i odgovore na pitanja te eventualne komentare);

* programske kodove (dakle, izvršne datoteke ne predajete).

Programi koji generiraju grafove i tablice mogu biti pisani u proizvoljnom programskom jeziku. Programi koji implmentiraju metode vezane za teoriju informacije (npr. LZW i Huffmanovu metodu) moraju biti pisani u programskom jeziku C (jedan jezik radi jednostavnosti ispravljanja/ocjenjivanja od strane asistenata, a C svi znate budući da ste položili PIPI). Dalje, svi upotrebljavani algoritmi i strukture podataka moraju biti implementirani od strane članova podgrupe. Dakle, nema korištenja gotovih rješenja iz standardnih biblioteka.

Nenad Markuš
Objavljeno: 29.10.2015. u 09:45

Objavljena je prva domaća zadaća za grupu P01.

Svaki student treba predati rješenja u pisanom obliku na zadnjem predavanju prije ispita. Zadaće moraju

sadržavati postupak rješavanja i istaknuto konačno rješenje.

Nenad Markuš
Objavljeno: 19.10.2015. u 14:28
Uređeno: 19.10.2015. u 14:30

Konzultacije iz predmeta Teorija informacije za studente grupe P3 održavaju se petkom u 13:00 sati na Zavodu za telekomunikacije (C-zgrada, 7. kat, soba C7-06). Studenti su obvezni dolazak na konzultacije najaviti putem e-maila na marin.vukovic@fer.hr barem dva dana ranije. Također, na konzultacije je moguće doći i u nekom drugom terminu uz prethodni dogovor s predavačem.

Marin Vuković
Objavljeno: 06.10.2015. u 10:31
Uređeno: 29.10.2015. u 09:48

Termin konzultacija iz predmeta "Teorija informacije" za studente grupe P4 je srijeda od 11:15 do 12:00 sati. Student koji želi doći na konzultacije mora se barem dan ranije do 12:00 sati najaviti e-mailom na alen.bazant@fer.hr. Studenti koji su opravdano spriječeni doći na konzultacije u navedeno vrijeme mogu e-mailom zatražiti konzultacije u nekom drugom terminu. U poruci trebaju predložiti termine koji im odgovaraju, a konačan termin će odrediti profesor Bažant sukladno svojoj satnici. Konzultacije za grupu P4 održavaju se najkasnije do završnog ispita u ak. g. 2015./2016.

Alen Bažant
Objavljeno: 12.10.2015. u 08:04

Konzultacije iz predmeta Teorija informacije održavaju se srijedom u 11:15 sati na Zavodu za telekomunikacije (c-zgrada FER-a, 8. kat, soba c8-08). Studenti su obvezni dolazak na konzultacije najaviti putem e-maila: zeljko.ilic@fer.hr barem dva dana ranije. Također, na konzultacije je moguće doći i u nekom drugom terminu uz prethodni dogovor s predavačem.

Željko Ilić
REPOZITORIJ
Repozitorij je prazan
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
ČESTA PITANJA
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!