Naslovnica Pretraživanje AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
TEORIJA INFORMACIJE
Šifra: 34315
ECTS: 4
Nositelji: prof. dr. sc. Alen Bažant
prof. dr. sc. Igor Sunday Pandžić
doc. dr. sc. Željko Ilić
doc. dr. sc. Marin Vuković
Izvođači: Nenad Markuš, mag. ing. - Laboratorijske vježbe
Matija Šulc, mag. ing. - Laboratorijske vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

0,0,0

Nastavnik nije u mogućnosti ponuditi nastavu na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 07.10.2016. u 11:46

Konzultacije se održavaju četvrtkom u 11:00 sati na Zavodu za telekomunikacije (C-zgrada FER-a, 7. kat, soba c7-06). Studenti su obvezni dolazak na konzultacije najaviti na marin.vukovic@fer.hr barem dan ranije. Na konzultacije je moguće doći i u nekom drugom terminu uz prethodni dogovor.

Marin Vuković
Objavljeno: 07.10.2016. u 11:38

Prema dogovoru s današnjeg predavanja, studenti se trebaju organizirati u grupe od 5 studenata za potrebe laboratorijskih vježbi i domaćih zadaća. Jedan član grupe treba na marin.vukovic@fer.hr poslati popis članova svoje grupe. Rok za slanje podjele po grupama je četvrtak, 13. listopada u 12:00. Svi studenti za koje ne pristigne raspodjela ovim putem bit će raspodijeljeni nasumično.

Marin Vuković
Objavljeno: 07.10.2016. u 10:09

Studenti unutar svake grupe za predavanja raspoređuju se u podgrupe. Svaka se podgrupa sastoji od petero studenata.

Predavač će u svakoj grupi za predavanja odrediti jednog studenta koji će organizirati podgrupe. Detalje određuje svaki predavač zasebno i o tome više na predavanjima.

Konačni raspored studenata po podgrupama bit će objavljen 24.10.2016.

Nenad Markuš
Objavljeno: 06.10.2016. u 08:50

Konzultacije iz predmeta Teorija informacije održavaju se srijedom u 11:15 sati na Zavodu za telekomunikacije (c-zgrada FER-a, 8. kat, soba c8-08). Studenti su obvezni dolazak na konzultacije najaviti putem e-maila: zeljko.ilic@fer.hr barem dva dana ranije. Također, na konzultacije je moguće doći i u nekom drugom terminu uz prethodni dogovor s predavačem.

Željko Ilić
Objavljeno: 04.10.2016. u 12:52

Sukladno dogovoru s današnjeg predavanja, na razini grupe P1 student Nikola Jazvec prikupit će poruke sa željama studenata za članstvom u pojedinim podgrupama. Podgrupe će biti podjednako korištene za potrebe laboratorijskih vježbi kao i za domaće zadaće u grupi P1. Sve predložene podgrupe trebaju sadržavati 5 članova, iz svake podgrupe dovoljno je poslati jednu poruku. Studente ili studentice koji ne izraze eksplicitnu želju za članstvom u nekoj određenoj pdgrupi rasporedit ću prema vlastitoj odluci. Krajnji rok za slanje poruke elektroničkom poštom kolegi Jazvecu na adresu nikola.jazvec@fer.hr je do ponedjeljka 10. listopada do 10:00 sati.

 

Prof. dr. sc. Alen Bažant

Alen Bažant
Objavljeno: 04.10.2016. u 12:41

Konzultacije za studente grupe P1 kojima u ovoj akademskoj godini predmet "Teorija informacije" predaje profesor dr. sc. Alen Bažant bit će održavane po potrebi u terminu utorkom od 14:00 do 15:00 sati. Studenti ili studentice koji žele doći na konzultacije u tom terminu moraju prvo poslati poruku elektroničkom poštom na adresu alen.bazant@fer.hr kako bi najavili svoj dolazak. Tu je poruku potrebno poslati barem jedan dan ranije. Studentice ili studenti kojima taj termin ne odgovara mogu porukom zatražiti konzultacije u nekom drugom terminu. Razmjenom poruka dogovorit ćemo novi termin. Konzultacije u ovoj akademskoj godini dajem samo do dana neposredno prije održavanja završnog ispita iz predmeta "Teorija informacije".

 

Prof. dr. sc. Alen Bažant

Alen Bažant
REPOZITORIJ
Repozitorij je prazan
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
ČESTA PITANJA
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!