korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
TEORIJA INFORMACIJE
Šifra: 34315
ECTS: 4
Nositelji: prof. dr. sc. Mladen Kos
prof. dr. sc. Alen Bažant
prof. dr. sc. Igor Sunday Pandžić
doc. dr. sc. Željko Ilić
Izvođači: prof. dr. sc. Alen Bažant - Laboratorijske vježbe
doc. dr. sc. Željko Ilić - Laboratorijske vježbe
dr. sc. Aleksandra Čereković - Laboratorijske vježbe
Nenad Markuš, mag. ing. - Laboratorijske vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

0,0,0

Nastavnik nije u mogućnosti ponuditi nastavu na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 11.09.2014. u 13:12

Dekanski ispitni rok iz predmeta "Teorija informacije" bit će održan u srijedu 17. rujna 2014. godine s početkom u 11:15 sati u dvorani B1. Trajanje ispita iznosit će 150 minuta.

Studenti na ispitu smiju koristiti sljedeće:

1) prazne listove papira formata A4 za rješavanje zadataka (ponesite barem 10 listova);

2) pribor za pisanje (olovka, gumica);

3) kalkulator (nije dozvoljeno korištenje mobilnih telefona, tableta, laptopa i sličnih uređaja);

4) jedan arak papira formata A4 (ili dva lista papira formata A4) s matematičkim izrazima, može biti kreiran ručno ili na računalu.

Za vrijeme trajanja ispita nije dozvoljeno uzajamno posuđivanje listova papira, pribora za pisanje, kalkulatora ili papira s matematičkim izrazima.

Struktura ispita i način bodovanja po zadacima bit će objavljeni na samom ispitu na ispitnim obrascima.

Radi lakšeg i točnijeg ispravljanja ispita studenti trebaju obratiti pozornost na sljedeće:

a) prilikom bodovanja ispita u razmatranje ćemo uzeti isključivo zadatke koji imaju točan postupak rješavanja i točno konačno rješenje;

b) na kraju svakog zadatka potrebno je istaknuti konačno rješenje (osim brojčanog iznosa točno rješenje mora imati i odgovarajuću mjernu jedinicu tamo gdje to ima smisla);

c) svaki zadatak je potrebno rješavati na zasebnom listu papira;

d) zadatke je potrebno rješavati pregledno i čitko jer o tome ovisi i preciznost ispravljanja (neuredne i nepregledne postupke rješavanja izuzet ćemo iz postupka bodovanja);

e) prilikom predaje ispita posložite zadatke po broju od najmanjeg prema najvećem i obavezno predajte i papir sa zadacima koji će Vam biti dodijeljen na početku ispita.

Alen Bažant
Objavljeno: 09.09.2014. u 11:59

U aplikaciji su unijeti rezultati pismenog ispita i konačne ocjene temeljem bodova ostvarenih na domaćim zadaćama, laboratorijskim vježbama, sudjelovanjem u nastavi te na pismenoj provjeri održanoj jučer. Studenti koji misle da su bodovno zakinuti na pismenoj provjeri imaju mogućnost poslati primjedbu e-mailom na adresu alen.bazant@fer.hr najkasnije danas do 13:30 sati. U toj poruci treba navesti razlog zbog kojeg student traži uvid u pismeni ispit. Studenti kojima profesor Bažant odobri dolazak na uvid u pismeni ispit trebaju doći danas najkasnije do 14:00 sati u prostoriju C 8-14. Također, studenti koji nisu zadovoljni ostvarenom i ponuđenom ocjenom mogu se javiti e-mailom na ranije navedenu adresu. U poruci treba navesti da li student odbija ocjenu ili želi pristupiti usmenom ispitu. Usmeni ispit će biti održan danas u 15:00 sati na Zavodu za telekomunikacije u prostoriji C 8-20.

Alen Bažant
Objavljeno: 08.09.2014. u 16:22
Uređeno: 08.09.2014. u 16:30

U repozitorij su stavljeni zadaci s rješenjima, korišteni na roku 8. rujna 2014. godine. Detaljnija obavijest uslijedit će nakon provjere svih zadaća. Rok za slanje primjedbi na rješenja i postupke rješavanja zadataka je utorak 9. rujna 2014. godine do 10:00 sati na e-mail adresu alen.bazant@fer.hr

Alen Bažant
Objavljeno: 25.02.2014. u 11:46

Na svakom ispitnom roku studenti koji nisu zadovoljni s ostvarenom konačnom ocjenom na ispitu na nekom roku moraju u roku od dva radna dana od objave ocjene ispita u aplikaciji Nastavnih aktivnost na zavodu kojem pripada prvi nositelj predmeta predati zamolbu za pristup ispitu (formular "Zamolba za pristup ispitu" nalazi se u repozitoiju "Obrasci" na stranicama FER-a). Zamolbu treba predati zavodskoj tajnici u urednovno vrijeme, radnim danom između 10:00 i 12:00 sati. Zamolbu mora potpisati nastavnik koji je nadležan za dotični ispitni rok ili glavni nositelj predmeta. Samo uz poštivanje ovakve porcedure Zamolba će biti odobrena.

Alen Bažant
Objavljeno: 01.10.2013. u 10:51

Tijekom zimskog semestra ak.g. 2013./2014. godine prof.dr.sc. Alen Bažant održavat će konzultacije iz predmeta "Teorija informacije" samo za studente iz grupe P02 (grupe kojima predaje). Termin za konzultacije je ponedjeljkom od 14:00 do 15:00 sati. Svaki student koji želi doći na konzultacije mora se najaviti e-mailom barem 4 sata prije dolaska na konzultacije. Prof.dr.sc. Alen Bažant neće održavati konzultacije iz predmeta "Teorija informacije" nakon završnog ispita u siječnju 2014. godine.

Alen Bažant
REPOZITORIJ
Repozitorij je prazan
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
ČESTA PITANJA
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!