Naslovnica Pretraživanje AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
RASPODIJELJENI RAZVOJ PROGRAMSKE POTPORE
Šifra: 86521
ECTS: 8
Nositelji: prof. dr. sc. Mario Žagar
doc. dr. sc. Igor Čavrak
Izvođači: doc. dr. sc. Igor Čavrak - Laboratorijske vježbe
dr. sc. Ivana Bosnić - Laboratorijske vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,1,1

Svi elementi nastave na predmetu provode se na engleskom jeziku. Ova razina uključuje i predmete s više nastavnih grupa (u hrvatskoj grupi nastava je isključivo na hrvatskom jeziku, a u engleskoj grupi isključivo na engleskom jeziku).
DODATNE INFORMACIJE O PREDMETU

Predmet "Raspodijeljeni razvoj programske potpore" - RRPP (FER-2) "zamjena" je za predmet "Odabrana poglavlja iz programskog inženjerstva" - OPIPI (FER-1). Predmet se održava na engleskom jeziku, s nazivom "Distributed Software Development" - DSD.

Stranice raspodijeljenog dijela predmeta, koji se održava u suradnji s Mälardalen University, Västerås, nalaze se na adresi: http://www.fer.hr/rasip/dsd.

Razmišljanja o upisivanju predmeta (FER-1), objavljena na news grupi hr.org.fer, u "neslužbenom" tonu, možete pronaći na stranici OPIPI/DSD: Upisati ili ne?.


OBAVIJESTI
Objavljeno: 29.09.2016. u 15:42
RRPP / DSD početak

Dragi DSD-jevci,

dobrodošli na DSD! Predmet počinje prema rasporedu, u utorak, 4. listopada - ovoga puta u 14:15 sati, u dvorani TCR - teleconferencing room (hodnik ispod stepenica A-zgrade). Važno je da svi dođete, čeka nas upoznavanje sa švedskom i talijanskom stranom, opremom za udaljeni rad, radom na predmetu, prijedlozima projekata i još puno lijepih stvari...

Sretno nam svima s novom DSD-godinom! :)

Ivana Bosnić
Objavljeno: 08.09.2009. u 16:09
Web stranica predmeta

Dragi studenti,

 

Web stranica raspodijeljenog dijela predmeta nalazi se na http://www.fer.hr/rasip/dsd. Tamo će se nalaziti sve obavijesti predmeta i sve ostalo što vam može zatrebati :-)

Ivana Bosnić
FORUM

>> / Sve diskusijske grupe / Nastava

Br. poruka:    Prikaz: (1 - 25)  Ukupno: 25

Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | autoru

Napomena:
* - oznaka za nove poruke

ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!