Naslovnica Pretraživanje AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
RASPODIJELJENI RAZVOJ PROGRAMSKE POTPORE
Šifra: 86521
ECTS: 8
Nositelji: prof. dr. sc. Mario Žagar
doc. dr. sc. Igor Čavrak
Izvođači: dr. sc. Ivana Bosnić - Predavanja

doc. dr. sc. Igor Čavrak - Laboratorijske vježbe
dr. sc. Ivana Bosnić - Laboratorijske vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,1,1

Svi elementi nastave na predmetu provode se na engleskom jeziku. Ova razina uključuje i predmete s više nastavnih grupa (u hrvatskoj grupi nastava je isključivo na hrvatskom jeziku, a u engleskoj grupi isključivo na engleskom jeziku).
DODATNE INFORMACIJE O PREDMETU

Predmet "Raspodijeljeni razvoj programske potpore" - RRPP (FER-2) "zamjena" je za predmet "Odabrana poglavlja iz programskog inženjerstva" - OPIPI (FER-1). Predmet se održava na engleskom jeziku, s nazivom "Distributed Software Development" - DSD.

Stranice raspodijeljenog dijela predmeta, koji se održava u suradnji s Mälardalen University, Västerås, nalaze se na adresi: http://www.fer.hr/rasip/dsd.

Razmišljanja o upisivanju predmeta (FER-1), objavljena na news grupi hr.org.fer, u "neslužbenom" tonu, možete pronaći na stranici OPIPI/DSD: Upisati ili ne?.


OBAVIJESTI
Objavljeno: 24.06.2016. u 13:57
Upis predmeta RRPP/DSD u 2016./2017.

Dragi studenti, potencijalni DSD-jevci,

ako ste zainteresirani za upis predmeta RRPP/DSD u akademskoj godini 2016/17., molimo vas da nam se prije upisa/predupisa javite kako bismo mogli kratko porazgovarati.

Predmet DSD je po načinu izvođenja dosta drugačiji od "uobičajenih" predmeta, i zato vas želimo upoznati s načinom izvođenja prije upisa, kako biste mogli odlučiti je li ovo pravi predmet za vas (nadamo se da jest! :-) ). Ukratko: radi se o predmetu koji se u potpunosti izvodi na engleskom jeziku, a u kojem je naglasak na rad u raspodijeljenim studentskim timovima (Hrvatska/Švedska/Italija).

Za sada smo predvidjeli jedan termin za zajednički razgovor: srijeda, 29.6. u 12 sati na Zavodu (XI. kat), no ako ne možete doći tada, svakako se javite bilo kome od nastavnog osoblja: Ivana Bosnić, Igor Čavrak, Mario Žagar, da se dogovorimo. Slobodno proširite poziv zainteresiranim studentima, a također, potičemo dolaske na razgovor u grup(ic)ama. :-)

Razne informacije o predmetu (arhiva projekata, ankete, "video-reklame", osvojene nagrade na natjecanjima) dostupne su na engleskoj stranici predmeta: www.fer.hr/rasip/dsd.

Dobrodošli na RRPP/DSD!

Ivana Bosnić
Objavljeno: 16.01.2015. u 15:26
Predavanje "U očekivanju...

Dragi sadašnji (a i bivši) studenti,

ako želite saznati nešto više o DSD-u sa strane nastavnika, čuti neke zanimljive detalje (a možda i doprinijeti diskusiji? :-), pridružite nam se ponedjeljak, 19. siječnja 2015. u 18:00 sati u Sivoj vijećnici na FER-u, na našem predavanju "U očekivanju pingvina – nastava u raspodijeljenom okruženju", kojeg organizira Odjel za obrazovanje Hrvatske sekcije IEEE.

Više o temi možete pročitati u najavi predavanja. A kakve veze imaju pingvini i DSD... čut ćete u ponedjeljak! :-)

Ivana Bosnić
Objavljeno: 08.09.2009. u 16:09
Web stranica predmeta

Dragi studenti,

 

Web stranica raspodijeljenog dijela predmeta nalazi se na http://www.fer.hr/rasip/dsd. Tamo će se nalaziti sve obavijesti predmeta i sve ostalo što vam može zatrebati :-)

Ivana Bosnić
FORUM

>> / Sve diskusijske grupe / Nastava

Br. poruka:    Prikaz: (1 - 25)  Ukupno: 25

Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | autoru

Napomena:
* - oznaka za nove poruke

ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!