korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
RASPODIJELJENI RAZVOJ PROGRAMSKE POTPORE
Šifra: 86521
ECTS: 8
Nositelji: prof. dr. sc. Mario Žagar
prof. dr. sc. Ivica Crnković
doc. dr. sc. Igor Čavrak
Izvođači: dr. sc. Ivana Bosnić - Laboratorijske vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,1,1

Svi elementi nastave na predmetu provode se na engleskom jeziku. Ova razina uključuje i predmete s više nastavnih grupa (u hrvatskoj grupi nastava je isključivo na hrvatskom jeziku, a u engleskoj grupi isključivo na engleskom jeziku).
DODATNE INFORMACIJE O PREDMETU

Predmet "Raspodijeljeni razvoj programske potpore" - RRPP (FER-2) "zamjena" je za predmet "Odabrana poglavlja iz programskog inženjerstva" - OPIPI (FER-1). Predmet se održava na engleskom jeziku, s nazivom "Distributed Software Development" - DSD.

Stranice raspodijeljenog dijela predmeta, koji se održava u suradnji s Mälardalen University, Västerås, nalaze se na adresi: http://www.fer.hr/rasip/dsd.

Razmišljanja o upisivanju predmeta (FER-1), objavljena na news grupi hr.org.fer, u "neslužbenom" tonu, možete pronaći na stranici OPIPI/DSD: Upisati ili ne?.


OBAVIJESTI
Objavljeno: 16.01.2015. u 15:26
Predavanje "U očekivanju...

Dragi sadašnji (a i bivši) studenti,

ako želite saznati nešto više o DSD-u sa strane nastavnika, čuti neke zanimljive detalje (a možda i doprinijeti diskusiji? :-), pridružite nam se ponedjeljak, 19. siječnja 2015. u 18:00 sati u Sivoj vijećnici na FER-u, na našem predavanju "U očekivanju pingvina – nastava u raspodijeljenom okruženju", kojeg organizira Odjel za obrazovanje Hrvatske sekcije IEEE.

Više o temi možete pročitati u najavi predavanja. A kakve veze imaju pingvini i DSD... čut ćete u ponedjeljak! :-)

Ivana Bosnić
Objavljeno: 24.09.2014. u 13:32
Početak predavanja

Dragi DSD-jevci,

dobrodošli na DSD! Predmet počinje prema rasporedu, u utorak, 7. listopada, u 13:15. Dvorana TCR - teleconferencing room (hodnik ispod stepenica A-zgrade). Važno je da dođete, čeka nas upoznavanje sa švedskom stranom, opremom za udaljeni rad, nekim prošlim projektima...

Također, u tijeku predavanja pisat ćemo i mini-test koji dajemo na svim fakultetima, kako bismo dobili bolji uvid u vaše znanje programskog inženjerstva / programiranja. Nema potrebe da učite/ponavljate raznorazna gradiva, ove osnove sigurno znate - samo bez panike! Rezultati testa ne utječu na ocjenu iz predmeta.

Sretno nam svima s novom DSD-godinom! :)

Igor Čavrak
Objavljeno: 26.06.2014. u 11:22
Upis predmeta RRPP/DSD u 2014./2015.

Dragi studenti, potencijalni DSD-jevci,

ako ste zainteresirani za upis predmeta RRPP u akademskoj godini 2014/15., molimo Vas da nam se prije upisa/predupisa svakako javite kako bismo mogli kratko porazgovarati.

Predmet DSD je po načinu izvođenja dosta drugačiji od "uobičajenih" predmeta, i zato vas želimo upoznati s načinom izvođenja prije upisa, kako biste mogli odlučiti je li ovo pravi predmet za vas (nadamo se da jest :-) ). Zbog načina izvođenja, broj raspoloživih mjesta na predmetu je ograničen, pa ćemo u slučaju "navale" odabir studenata obaviti temeljem zaključaka s razgovora.

Možete se javiti bilo kome od nastavnog osoblja: Ivana Bosnić, Igor Čavrak, Mario Žagar. 

Razne informacije o predmetu (arhiva projekata, ankete, "video-reklame", osvojene nagrade na natjecanjima) dostupne su na engleskoj stranici predmeta: www.fer.hr/rasip/dsd.

Također, potičemo dolaske na razgovor u grup(ic)ama. :-) Dobrodošli!

Ivana Bosnić
Objavljeno: 08.09.2009. u 16:09
Web stranica predmeta

Dragi studenti,

 

Web stranica raspodijeljenog dijela predmeta nalazi se na http://www.fer.hr/rasip/dsd. Tamo će se nalaziti sve obavijesti predmeta i sve ostalo što vam može zatrebati :-)

Ivana Bosnić
FORUM

>> / Sve diskusijske grupe / Nastava

Br. poruka:    Prikaz: (1 - 25)  Ukupno: 25

Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | autoru

Napomena:
* - oznaka za nove poruke

ANKETA
 
Glasovanje je završilo!