korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
RASPODIJELJENI RAZVOJ PROGRAMSKE POTPORE
Šifra: 86521
ECTS: 8
Nositelji: prof. dr. sc. Mario Žagar
prof. dr. sc. Ivica Crnković
doc. dr. sc. Igor Čavrak
Izvođači: dr. sc. Ivana Bosnić - Laboratorijske vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,1,1

Svi elementi nastave na predmetu provode se na engleskom jeziku. Ova razina uključuje i predmete s više nastavnih grupa (u hrvatskoj grupi nastava je isključivo na hrvatskom jeziku, a u engleskoj grupi isključivo na engleskom jeziku).
DODATNE INFORMACIJE O PREDMETU

Predmet "Raspodijeljeni razvoj programske potpore" - RRPP (FER-2) "zamjena" je za predmet "Odabrana poglavlja iz programskog inženjerstva" - OPIPI (FER-1). Predmet se održava na engleskom jeziku, s nazivom "Distributed Software Development" - DSD.

Stranice raspodijeljenog dijela predmeta, koji se održava u suradnji s Mälardalen University, Västerås, nalaze se na adresi: http://www.fer.hr/rasip/dsd.

Razmišljanja o upisivanju predmeta (FER-1), objavljena na news grupi hr.org.fer, u "neslužbenom" tonu, možete pronaći na stranici OPIPI/DSD: Upisati ili ne?.


OBAVIJESTI
Objavljeno: 09.10.2013. u 14:59

Dragi studenti,

kao što je rečeno, predavanja će od 10. listopada počinjati u 10:30 sati. Nemojte kasniti! ;-)

Ivana Bosnić
Objavljeno: 30.09.2013. u 11:48
RRPP/DSD početak

Dragi DSD-jevci,

dobrodošli na DSD! Predmet počinje prema rasporedu, u četvrtak, 3. listopada, u 10:15. Dvorana TCR - teleconferencing room (hodnik ispod stepenica A-zgrade). Važno je da dođete, čeka nas upoznavanje sa švedskom stranom, opremom za udaljeni rad, nekim prošlim projektima...

Također, u tijeku predavanja pisat ćemo i mini-test koji dajemo na svim fakultetima, kako bismo dobili bolji uvid u vaše znanje programskog inženjerstva / programiranja. Nema potrebe da učite/ponavljate raznorazna gradiva, ove osnove sigurno znate - samo bez panike! Rezultati testa ne utječu na ocjenu iz predmeta.

Sretno nam svima s novom DSD-godinom! :)

Ivana Bosnić
Objavljeno: 08.09.2009. u 16:09
Web stranica predmeta

Dragi studenti,

 

Web stranica raspodijeljenog dijela predmeta nalazi se na http://www.fer.hr/rasip/dsd. Tamo će se nalaziti sve obavijesti predmeta i sve ostalo što vam može zatrebati :-)

Ivana Bosnić
FORUM

>> / Sve diskusijske grupe / Nastava

Br. poruka:    Prikaz: (1 - 25)  Ukupno: 25

Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | autoru

Napomena:
* - oznaka za nove poruke

ANKETA
 
Glasovanje je završilo!