Naslovnica Pretraživanje AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
PROCESNA AUTOMATIZACIJA
Šifra: 34373
ECTS: 4
Nositelji: izv. prof. dr. sc. Mario Vašak
Izvođači: dr. sc. Vinko Lešić - Predavanja
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 17.10.2016. u 22:31

Obavještavamo vas da će se sljedeće predavanje (petak, 21. listopada 2016.) iznimno održati u prostoriji A301 u vremenu 12-14h.

Vinko Lešić
Objavljeno: 09.10.2016. u 22:32

Drage studentice i studenti, na prvom predavanju imali ste priliku čuti izvođenje nastave na engleskom jeziku i ocijeniti koliko vam je to utjecalo na razumijevanje sadržaja. U izborniku s desne strane pokrenuli smo sada anketu koju vas molimo da popunite do sljedećeg predavanja. Nastavu ćemo dalje izvoditi prema rezultatima ankete.

Vinko Lešić
Objavljeno: 07.10.2016. u 13:23

Poštovane studentice i studenti,

dobro nam došli na kolegij! Predavanja su izvorno predviđena da budu u D zgradi, ali unosimo promjenu u mjesto održavanja tako da će se sva buduća predavanja održavati u prostoriji C09-02 (ZARI Seminar). Termini predavanja ostaju nepromijenjeni: petkom 12-14h, prema rasporedu u FERweb sustavu.

Vinko Lešić
FORUM

>> / Sve diskusijske grupe / Seminarski zadatci

Br. poruka:    Prikaz: (1 - 100)  Ukupno: 100

Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | autoru

Napomena:
* - oznaka za nove poruke

ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
ANKETA
 
Glasovanje je završilo!