Naslovnica Pretraživanje AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
PRIJENOS PODATAKA
Šifra: 34474
ECTS: 4
Nositelji: prof. dr. sc. Alen Bažant
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 11.02.2016. u 18:49

U repozitoriju datoteka na webskoj stranici predmeta "Prijenos podataka" objavljene su dvije datoteke, jedna sadrži rezultate ostvarene na završnom ispizu, a druga ukupan broj ostvarenih bodova te ponuđene ocjene. Korišteni su sljedeći bodovni pragovi: ocjena 2 10-49, ocjena 3 45-59, ocjena 4 60-79 i treba li uopće pisati?  Rok za reakcije na rezultate završnog ispita i ponuđene ocjene je petak 12. veljače 2016. godine do 11:00 sati. Studenti koji smatraju da su bodovno zakinuti trebaju poslati poruku s obrazloženjem na alen.bazant@fer.hr do navedenog roka. Ako doista postoji prostor za korekciju bodova, bit će o tome obaviješteni e-mailom i eventualno pozvani na osobni uvid u zadaće. Također, studenti koji nisu zadovoljni ponuđenom ocjenom trebaju poslati e-mail na ranije navedenu adresu do petka 12. veljače 2016. do 11:00 sati kako im ocjena ne bi bila zaključena nego poništena. Ti studenti će morati polagati ispit na ispitnom roku, pri čemu im se bodovi ostvareni temeljem dolazaka na predavanja neće računati. Također, na ispitnim će rokovima biti primijenjeni ranije dogovoreni pragovi opisani u datoteci "Osnovni podaci o predmetu za ak.g. 2015./2016.", koja je objavljena početkom semestra u repozitoriju datoteka. Studenti koji još nisu obavili seminarske obaveze moraju do dogovorenog roka (najkasnije do 31.03.) poslati radove i na prvom sljedećem ispitnom roku, po primitku njihovih seminara, bit će im unijeti bodovi ostvareni dolascima na nastavu, provjerama znanja, te sukladno tome i ponuđena ocjena. Nadam se da pojašnjenja neće biti potrebna. Puno uspjeha u nastavku studiranja.

Alen Bažant
Objavljeno: 16.12.2015. u 21:18

Poštovani studenti!

 

S obzirom da sam imao smrtni slučaj u obitelji te ću zbog istog koristiti 5 slobodnih (radnih) dana, počevši od sutra, predavanje koje je satnicom predviđeno za ponedjeljak 21. prosinca 2015. odgađam. Komepnzaciju ćemo obaviti tako što će završni ispit biti održan u terminu u veljači, a ne u ponedjeljak 25. siječnja 2016. kako sam to u suradnji s vama ranije planirao (tako ćemo dobiti ova dva sata koja gubimo u ponedjeljak). Unaprijed hvala na razumijevanju. Želim vam svima sretne i ugodne blagdane, sretan Božić i Novu godinu.

 

Prof. dr. sc. Alen Bažant

Alen Bažant
Objavljeno: 02.12.2015. u 13:02

Pismena provjera znanja bit će održana danas s početkom u 14:30 u dvorani D152.

Alen Bažant
Objavljeno: 02.10.2015. u 11:20

Tijekom zimskog semestra ak.g. 2015./2016. predavanja iz predmeta "Prijenos podataka" bit će održavana ponedjeljkom u terminu od 8:30 do 10:00 sati u prostoriji C 8-22 (osmi kat nebodera, hodnikom lijevo od ulaza u Zavod za telekomunikacije, prva vrata s lijeve strane). Konzultacije iz predmeta "Prijenos podataka" bit će održavane odmah nakon predavanja. Ako nekom studentu taj termin konzultacija ne odgovara, može poslati poruku elektroničkom poštom na adresu alen.bazant@fer.hr kako bi se dogovorili za neki drugi termin.

Alen Bažant
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!