korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
PRIJENOS PODATAKA
Šifra: 34474
ECTS: 4
Nositelji: prof. dr. sc. Alen Bažant
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 16.12.2015. u 21:18

Poštovani studenti!

 

S obzirom da sam imao smrtni slučaj u obitelji te ću zbog istog koristiti 5 slobodnih (radnih) dana, počevši od sutra, predavanje koje je satnicom predviđeno za ponedjeljak 21. prosinca 2015. odgađam. Komepnzaciju ćemo obaviti tako što će završni ispit biti održan u terminu u veljači, a ne u ponedjeljak 25. siječnja 2016. kako sam to u suradnji s vama ranije planirao (tako ćemo dobiti ova dva sata koja gubimo u ponedjeljak). Unaprijed hvala na razumijevanju. Želim vam svima sretne i ugodne blagdane, sretan Božić i Novu godinu.

 

Prof. dr. sc. Alen Bažant

Alen Bažant
Objavljeno: 02.12.2015. u 13:02

Pismena provjera znanja bit će održana danas s početkom u 14:30 u dvorani D152.

Alen Bažant
Objavljeno: 02.10.2015. u 11:20

Tijekom zimskog semestra ak.g. 2015./2016. predavanja iz predmeta "Prijenos podataka" bit će održavana ponedjeljkom u terminu od 8:30 do 10:00 sati u prostoriji C 8-22 (osmi kat nebodera, hodnikom lijevo od ulaza u Zavod za telekomunikacije, prva vrata s lijeve strane). Konzultacije iz predmeta "Prijenos podataka" bit će održavane odmah nakon predavanja. Ako nekom studentu taj termin konzultacija ne odgovara, može poslati poruku elektroničkom poštom na adresu alen.bazant@fer.hr kako bi se dogovorili za neki drugi termin.

Alen Bažant
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!