Naslovnica Pretraživanje AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
PREVOĐENJE PROGRAMSKIH JEZIKA
Šifra: 86504
ECTS: 4
Nositelji: prof. dr. sc. Siniša Srbljić
doc. dr. sc. Dejan Škvorc
doc. dr. sc. Ante Đerek
Izvođači: doc. dr. sc. Goran Delač - Predavanja
doc. dr. sc. Marin Šilić - Predavanja
doc. dr. sc. Klemo Vladimir - Predavanja

doc. dr. sc. Goran Delač - Laboratorijske vježbe
doc. dr. sc. Ante Đerek - Laboratorijske vježbe
doc. dr. sc. Marin Šilić - Laboratorijske vježbe
doc. dr. sc. Dejan Škvorc - Laboratorijske vježbe
doc. dr. sc. Klemo Vladimir - Laboratorijske vježbe
Zvonimir Pavlić, mag. ing. comp. - Laboratorijske vježbe

Zvonimir Pavlić, mag. ing. comp. - Auditorne vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 10.10.2016. u 14:38

U repozitoriju Laboratorijske vježbe objavljene su informacije o provođenju laboratorijskih vježbi na predmetu putem sustava SPRUT. Studente se poziva da detaljno pročitaju upute za korištenje sustava (http://www.fer.unizg.hr/_download/repository/PPJ_-_Upute_za_obavljanje_laboratorijskih_vjezbi[2].pdf). Rokovi za predaju vježbi objavljeni su u dokumentu ppj_upute.pdf. Predaja 1. laboratorijske vježbe (1. rok) omogućena je do 30.10.2016 u 23:59.

 

Napomene:

  • Izrada vježbi je individualni zadatak. Prepisivanja će se otkrivati automatskim metodama detekcije plagijata (napredna usporedba predanih rješenja s arhivom starosti barem 5 godina). Prepisane vježbe bit će poništene uz dodatne posljedice.
  • Sva eventualna pitanja nemojte slati individualno asistentima, već isključivo na adresu predmeta ppj@zemris.fer.hr.
Klemo Vladimir
Objavljeno: 10.10.2016. u 12:25

U repozitoriju je objavljen konačan popis članova grupa za  složeniju inačicu laboratorijskih vježbi. Molimo članove grupa da još jednom provjere popis članova grupe te prijave moguće greške.

Zvonimir Pavlić
Objavljeno: 03.10.2016. u 06:46

Studenti koji se opredijele za složeniju inačicu laboratorijskih vježbi (vidi Informacije o predmetu) mogu se prema vlastitom dogovoru grupirati u grupe od najviše 4 studenta.


Nakon što formiranja grupe, samo jedan član grupe treba poslati poruku na e-mail adresu predmeta  pod nazivom "Prijava grupe" , te datotekom "PPJ_lab.txt" u privitku. U datoteci se treba nalaziti popis JMBAG-ova članova grupe. Primjer datoteke za prijavu grupe nalazi se u repozitoriju.


Rok za prijavu grupa je nedjelja, 9.10.2015. u 23:59 sati.

Zvonimir Pavlić

Zvonimir Pavlić
Objavljeno: 30.09.2016. u 11:12

Poštovani studenti, putem ovog sustava obavijesti, tijekom semestra objavljivat ćemo sve važne informacije vezane uz predmet Prevođenje programskih jezika, akademske godine 2016./2017. Pozivate se da redovito pratite ovu web-stranicu. Detaljnije informacije o predmetu, organizaciji nastave, laboratorijskim vježbama i ocjenjivanju možete pronaći u repozitoriju predmeta, u mapi O predmetu, dokument Informacije o predmetu. Sa svim pitanjima i komentarima možete se obratiti na e-mail adresu ppj@zemris.fer.hr.

Nastavnici predmeta Prevođenje programskih jezika žele vam dobrodošlicu i puno uspjeha u svladavanju nastavnog programa!

Zvonimir Pavlić
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!