korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
NEIZRAZITO, EVOLUCIJSKO I NEURO RAČUNARSTVO
Šifra: 34475
ECTS: 4
Nositelji: prof. dr. sc. Bojana Dalbelo-Bašić
izv. prof. dr. sc. Marin Golub
Izvođači: doc. dr. sc. Marko Čupić - Predavanja
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

0,0,0

Nastavnik nije u mogućnosti ponuditi nastavu na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 05.10.2015. u 00:13

Poštovani studenti,

dobrodošli na kolegij Neizrazito, evolucijsko i neuroračunarstvo. U odnosu na prethodnu godinu, došlo je do sitnih izmjena u načinu izrade i predaje projekta. Također, u nekoliko navrata ću Vas zamoliti i da prije dolaska na predavanja proučite određeni nastavni materijal, posebice ako se radi o gradivu drugih kolegija koje ste već savladali a mi dalje gradimo na istome.

Svi nastavni materijali dostupni su u Ferku, gdje ćemo evidentirati i sve bodove tijekom semestra pa ih na kraju pretočiti ovdje. U Ferku na stranici kolegija potražite repozitorij za tekuću akademsku godinu. Pripremljena su i objavljena dva PDF dokumenta:

  • ha-01a-uvod-u-kolegij.pdf: opće informacije o kolegiju, načinu izvođenja i slična;
  • ha-01b-uvod-u-neizrazitost.pdf: općenito o neizrazitosti.

Molim Vas da ih prije dolaska na prvo predavanje proučite pa ako bude bilo kakvih pitanja, možemo prodiskutirati o njima na prvom satu.

Kako ovaj tjedan gubimo predavanje, nadoknada istoga će se održati u drugom tjednu nastave (srijeda, 2015-10-14, 12h-14h, prostorija D273; provjerio sam i prema evidentiranim zauzećima svi biste trebali biti slobodni). Time u drugom tjednu imamo dva termina predavanja (drugi je redovni termin u četvrtak, 2015-10-15). Prije dolaska na taj termin u četvrtak molim Vas da pročitate dokument ha-03x-klasicne-relacije.pdf koji je također dostupan u repozitoriju: radi se o podsjetniku na klasične relacije; dokument sadrži i nekoliko zadataka za vježbu.

Molim Vas također da raspored laboratorijskih vježbi ovog kolegija koji je u trenutno (2015-10-05 00:00:01) evidentiran u Vašim kalendarima zanemarite; isti nam je izrađen ne poštujući zadana fizička ograničenja pa je kao takav neizvediv i bit će promijenjen.

Želim Vam puno uspjeha u praćenju i polaganju kolegija!

Marko Čupić
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!