korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
LABORATORIJ ELEKTROENERGETIKE 2
Šifra: 35231
ECTS: 3
Nositelji: prof. dr. sc. Ivo Uglešić
izv. prof. dr. sc. Viktor Milardić
Izvođači: izv. prof. dr. sc. Davor Grgić - Predavanja
prof. dr. sc. Slavko Krajcar - Predavanja

dr. sc. Božidar Filipović Grčić - Laboratorijske vježbe
dr. sc. Siniša Šadek - Laboratorijske vježbe
Boško Milešević, dipl. ing. - Laboratorijske vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 18.04.2014. u 17:23

Kolege,

u Moodle-u je omogućen odabir termina vježbi iz područja prijenosa topline i mase (MHT). Laboratorijske vježbe se odvijaju u tjednima od 5.5. do 9.5. i od 12.5. do 16.5.

Tri su termina: ponedjeljak 14-16, ponedjeljak 16-18, utorak 8-10.

Vježbe se rade u grupama po dvoje u dvorani D244 (Istočna Europa). Kako je u dvorani 12 računala, ograničenje je 24 studenta po terminu.

Podrazumijeva se da se u oba tjedna vježba odradi u istom terminu u istoj grupi i, po mogućnosti, za istim računalom. Npr. onaj tko odabere ponedjeljak u 14, to vrijedi i za ponedjeljak, 5.5. i za ponedjeljak, 12.5.

Lijepi pozdrav,

Siniša

Siniša Šadek
Objavljeno: 17.04.2014. u 10:53

Međuispit je u subotu 26. travnja 2014. u 12:15 u B4.

Studenti na ispitu smiju imati pribor za pisanje, bijele papire i džepni kalkulator. Zabranjeno je korištenje druge elektroničke opreme ili podsjetnika te bilo kakav vid komunikacije između studenata. Nije dopušten izlazak iz dvorane prije nego se dežurnom asistentu preda primjerak ispita i potpisana košuljica.

Numerički zadatci se rješavaju na dobivenom primjerku ispita ili na bijelom papiru formata A4. Zadatci bez postupka rješavanja neće biti bodovani.

 

Za sva pitanja i nejasnoće studenti se mogu javiti V. Milardiću (D246, viktor.milardic@fer.hr).

Viktor Milardić
Objavljeno: 29.03.2011. u 10:42
Uređeno: 11.10.2011. u 15:22
Postupci za siguran rad

Pri radu u električnim postrojenjima potrebno je poznavati osnovna pravila sigurnog rada. U svakom postrojenju ova su pravila postavljena na vidljivo mjesto. Kako biste se i prije ulaska u postrojenje upoznali s pravilima sigurnog rada i postupcima pružanja pomoći unesrećenima od udara električne struje, u mapi Lab_TVN repozitorija postavljen je dokument sa slikama koje se uobičajeno koriste u postrojenjima u Hrvatskoj.

Boško Milešević
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!