Naslovnica Pretraživanje AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
KOMPLEKSNA ANALIZA
Šifra: 34552
ECTS: 4
Nositelji: prof. dr. sc. Neven Elezović
doc. dr. sc. Tomislav Burić
Izvođači: prof. dr. sc. Luka Korkut - Predavanja
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 13.09.2016. u 20:15

... su upravo objavljeni (15 minuta nakon završetka pisanja, FYI). Ukoliko netko želi pogledati test ili odbiti dobivenu ocjenu, molim da me kontaktira najkasnije do srijede u ponoć.

Tomislav Burić
Objavljeno: 16.06.2016. u 12:33
Uvodna obavijest o predmetu...

Dragi budući studenti diplomskog studija, 
nositelj i nastavnik Kompleksne analize u akademskoj godini 2016/17 bit će doc. dr. sc. Tomislav Burić. Predavanja će se održavati utorkom od 14 do 17h u dvorani B3, a Izvedbeni plan s pravilima polaganja nalazi se u Osnovnoj mapi u repozitoriju.

 

Ako ste se ikada pitali kako izračunati logaritam negativnog broja, onda je ovo pravi predmet za vas! Već u trećem tjednu nastave znat ćete izračunati ln(-1), sin(pi*i) ili čak i^i^i! Imate priliku naučiti puno zanimljivih i nevjerojatnih stvari te time upotpuniti i zaokružiti vaše znanje iz matematičke analize koje ste stekli tijekom preddiplomskog studija. Naravno, vidjet ćemo i konkretne primjene tih alata na probleme iz realne analize čime ćete dobiti pravu matematičku podlogu za razne predmete iz struke. 

Slobodno me kontaktirajte ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nadam se da vas pri odabiru izbornih predmeta prirodoslovlja ovaj "kompleksni" dio u nazivu neće prepasti! Veselim se našem zajedničkom druženju na jesen! |=)

Tomislav Burić
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
REPOZITORIJ
 
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!